Twój sprzęt: Fiat Ducato/Hymer-Eriba 2.8iDtd
Wysłany: 2016-05-02, 14:32 Ducato I 1992 nie odbija pistoletu paliwa
Witam,
Jak w temacie - przy laniu paliwa nie odbija pistoletu i paliwo wylewa się na zewnątrz w opcji "do pełna" , miał ktoś z Was taki problem? Czy tak te modele po prostu mają, czy coś jest skopane?
Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 208/165 Skąd: Gliwice w przelocie
Wysłany: 2016-05-02, 19:29 Re: Ducato I 1992 nie odbija pistoletu paliwa
valdes napisał/a:
Witam,
Jak w temacie - przy laniu paliwa nie odbija pistoletu i paliwo wylewa się na zewnątrz w opcji "do pełna" , miał ktoś z Was taki problem? Czy tak te modele po prostu mają, czy coś jest skopane?
Sprawdź czy nie lejesz do.......wlewu wody ? Objawy by się zgadzały
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
A tak poważnie , to chyba jest problem z odpowietrzaniem zbiornika. Mam dokładnie taki sam problem. A i miałem służbowego Fiorino , które po przebiegu 190 tysi zaczął zachowywać się podobnie... Może coś się zapycha?
_________________ Praca jest najgorszą formą spędzania wolnego czasu....
A każdy dzień jest raz w życiu...
Każdy, kto porzuci kota w następnym wcieleniu jest myszą.
Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 208/165 Skąd: Gliwice w przelocie
Wysłany: 2016-05-02, 20:31
Yans napisał/a:
MILUŚ napisał/a:
Jakbyś był trzeźwy to.....byś se butów nie oblał
A tak poważnie , to chyba jest problem z odpowietrzaniem zbiornika. Mam dokładnie taki sam problem. A i miałem służbowego Fiorino , które po przebiegu 190 tysi zaczął zachowywać się podobnie... Może coś się zapycha?
Na poważnie to ja tak samo myslę Może delikatnie np.pompką od roweru dmuchnąć w tą rurę odpowietrzającą ?
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
Twój sprzęt: Pilote
Nazwa załogi: 3M Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Gru 2014 Piwa: 54/38 Skąd: Podlaskie
Wysłany: 2016-05-02, 22:12
Na pistolecie powinin być " gumowy " kołnierz i żadne opary nie wydostać się na zewnątrz.
Tak powinno być teoretycznie.
Może na tej stacji nie odsysają oparów. Lub za mocno odsysanie.
Gdybym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum