Jak było we Francji ? |
Autor |
Wiadomość |
jazon
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Carado Transit
|
Wysłany: 2015-07-21, 22:48 Jak było we Francji ?
|
|
|
opisałem się ze 2 godziny i się nie zapisało
Dzisiaj się poddaję, może w weekend znajdę trochę czasu to |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2337 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-07-21, 22:56
|
|
|
jazon napisał/a: | opisałem się ze 2 godziny i się nie zapisało |
Bo przy tak długim pisaniu skrypt może usera wylogować. Należy myszką tekst skopiować i po ponownym zalogowaniu wkleić.
Takie długie teksty warto również pisać w wordzie i kopiować później na forum.
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Twoją relację. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 358/407 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2015-07-22, 16:26
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | Takie długie teksty warto również pisać w wordzie i kopiować później na forum. | ,och Tadeusz jak bardzo mi brakuje takich umiejetnosci jak Twoje o obsłudze komputera.Ponieważ pisze na żywo to nie jeden raz klelam ile się da ,dobrze ze nikt nie slyszy |
|
|
|
 |
DarKu
zaawansowany

Twój sprzęt: Ford E450 Chateau Thor 31L
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2013 Piwa: 9/10 Skąd: Austria
|
Wysłany: 2015-07-23, 21:36
|
|
|
niezapisane posty mozna zaraz przywrocic lecz nie nalezy przewracac w stronach, wiem bo tez kiedys sie napisalem i nic ale dalo sie przywrocic zaraz. |
|
|
|
 |
izola
Kombatant

Twój sprzęt: MB Marco Polo
Nazwa załogi: Izolownia
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 20 Sty 2015 Piwa: 231/168 Skąd: Westfalia
|
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2015-10-24, 10:37
|
|
|
My dzisiaj wróciliśmy po półtora m-cu. Francja elegancja, podobała nam się bardziej niż poprzednie wyjazdy do Włoch i Grecji.Szczęki opadały nam w niektórych miejscach. Jak złapiemy oddech to opiszemy. |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2015-10-24, 11:09
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | Bo przy tak długim pisaniu skrypt może usera wylogować. Należy myszką tekst skopiować i po ponownym zalogowaniu wkleić |
można tez po prostu zalogować się ponownie i użyć opcji cofnij , tzn 2-3 krotnie klikając strzałkę przejścia do POPRZEDNIEJ strony , na górze po lewej stronie
wówczas tekst sam wraca na swoje miejsce , i spokojnie wystarczy kliknąć ''wyślij'' |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2015-10-24, 13:05
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | My dzisiaj wróciliśmy po półtora m-cu. Francja elegancja, podobała nam się bardziej niż poprzednie wyjazdy do Włoch i Grecji.Szczęki opadały nam w niektórych miejscach. Jak złapiemy oddech to opiszemy. |
Chętnie poczytam. |
|
|
|
 |
izola
Kombatant

|
Wysłany: 2015-10-24, 16:06
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | My dzisiaj wróciliśmy po półtora m-cu. Francja elegancja, podobała nam się bardziej niż poprzednie wyjazdy do Włoch i Grecji.Szczęki opadały nam w niektórych miejscach. Jak złapiemy oddech to opiszemy. |
teź jestem tego zdania, Francja ma bardzo ciekawe rejony i tam nigdy mi się chyba nie znudzi
W tym roku byłam juź tam 3 razy w sumie ca. 20 tygodni,zrobiłam mnóstwo fotek...jak się uporam z zaległościami w ogrodzie to chętnie się tym z Wami podzielę |
_________________ http://vanactiv.blogspot.de/
https://www.facebook.com/...100019297335640 |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/308 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2015-10-24, 18:16
|
|
|
Poczekam |
|
|
|
 |
izola
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-08, 18:32
|
|
|
slawwoj napisał/a: | zbyszekwoj napisał/a: | My dzisiaj wróciliśmy po półtora m-cu. Francja elegancja, podobała nam się bardziej niż poprzednie wyjazdy do Włoch i Grecji.Szczęki opadały nam w niektórych miejscach. Jak złapiemy oddech to opiszemy. |
Poczekam |
Sławoj jeszcze trochę cierpliwoćci , moje obiecane opowiastki z Fr. są juź w opracowaniu ... Foty częćciowo wybrane , texty są w toku...
Zdradzę juź teraz źe wybrzeźe Północne Francji będzie jako pierwsze ...
Fajnie by było, by Ci wszyscy kórzy tu ogłaszali źe jadą do Fr. teź się odezwali i się podzielili zdobytymi nowymi wiadomośićciami i wraźeniami... to szybciej i przyjemniej minie czas czekania na nowy sezon |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2015-11-08, 19:33
|
|
|
izola napisał/a: | ogłaszali źe jadą do Fr. teź się odezwali |
Jak zaczniesz od północy to ja od południa.
Poczekam , panie mają pierszeństwo.
Na pewno @ndrzej coś dorzuci, bo spotkaliśmy się przy flamingach. |
|
|
|
|
 |
izola
Kombatant

|
Wysłany: 2015-11-08, 21:38
|
|
|
Cytat: | Jak zaczniesz od północy to ja od południa.
super przyda sie więcej infos z płudnia Fr. w dwójke to wam pójdzie robota jak po maśle...
ale juź dziś widzę źe taka relacja to kawał roboty , jak ma być jako tako ok ... |
|
|
|
|
 |
Michel
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato 14 HOBBY 650
|
Wysłany: 2016-01-21, 21:55
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | izola napisał/a: | ogłaszali źe jadą do Fr. teź się odezwali |
Jak zaczniesz od północy to ja od południa.
Poczekam , panie mają pierszeństwo.
Witam i dodaję uwagę. Swego czasu (2008) pokręciłem się po alpach jadąc na południe. Alpy ok. wręcz cudownie. Południe zacząłem od Nicei i?... jak to zatłoczone południe latem. Lazurowe wybrzeże wcale takie lazurowe nie jest. Jadąc południem chciałem dojechać do Hiszpanii. I teraz najlepsze. W okolicach Marsylii a dokładnie w Montpelier (niestety poczułem się źle i musieliśmy stanąć, żeby odpocząć na zwykłym parkingu). Spotkanie z 4 nieproszonymi gośćmi (pewnie przypadek, że koloru znanego) zakończył się niemożnością kontynuowania podróży i powrotem do chaty bez wyposażenia foto, nawigacji itp., bez kasy i dokumentów. Żandarmi nie zdziwieni twierdząc, że powinniśmy się cieszyć, że noże w ruch nie poszły czy nawet kulka. Z kierowcami ciągników rozmawiałem, to okazało się iż nawet fałszywi celnicy tam się zdarzają. Moja rada, w tym rejonie zero zatrzymanki. Bandycki trójkąt. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|