|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-10-05, 22:30 |
GPS - Garmin GVN-53 |
Autor |
Wiadomość |
tadek
weteran

Twój sprzęt: Carthago C-line Ducato 3.0 4,5DMC
|
Wysłany: 2008-03-23, 21:15 GPS - Garmin GVN-53
|
|
|
Czy ktoś posiada takie urządzenie i czy wie jak przenieść na nie skutecznie punkty POI archiego?
GVN-53 to urządzenie przeznaczone dla pojazdów posiadających własny monitor.
Popularna nazwa to Black Box.
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=134&pID=10573
http://www.garmin.pl/tech...=283&ct=article
[ Dodano: 2008-03-27, 22:07 ]
Problem jest taki, że punkty POI przeniesione za pomocą PoiLoadera, instalują się w katalogu dodatki. Można je przeglądać, podawana jest odległość w linii prostej, na mapie w odpowiednich miejscach widnieją ikony wprowadzonych punktów. Na pozór wszystko w porządku. Jednak każda próba zatwierdzenia wybranego punktu, miast uruchomić procedurę wyznaczenia trasy do wybranego POI, kończy się resetem oprogramowania i powrotem do ekranu początkowego. Najdziwniejsze jest to, że te same zbiory punktów zainstalowane na garminie nuvi, funkcjonują prawidłowo. Wysłałem pytanie do obsługi technicznej garmina, ale od czterech dni echo..echoo...echooo....echoooo.
[ Dodano: 2008-03-31, 22:16 ]
Echoooooooooooooooooooooooooooooooo!
[ Dodano: 2008-04-03, 20:58 ]
wysłałem ponownie zapytanie wczoraj, i co?
EEEEEECCCHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
[ Dodano: 2008-04-07, 16:36 ]
Odezwał się servis garmina. Przyjęli zgłoszenie. Mam czekać.
Na pytanie jak długo - odpowiedź: jak mi odpowiedzą :-| |
_________________ Jem polskie jabłka i piję grecką metaxę do popołudniowej kawy. |
|
|
|
 |
tadek
weteran

Twój sprzęt: Carthago C-line Ducato 3.0 4,5DMC
|
Wysłany: 2008-05-19, 21:07
|
|
|
Problem rozwiązany. Przyczyną były błędy w oprogramowaniu firmware. Po wgraniu zaktualizowanego softu, niesprawność zniknęła. |
_________________ Jem polskie jabłka i piję grecką metaxę do popołudniowej kawy. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|