Twój sprzęt: aktualnie BEZDOMNY :/ Byl Weinsberg
Nazwa załogi: PHOENIX TRAVELLERS
Wysłany: 2016-03-06, 20:39 Grafika na kamperka - jak sprawić by był niepowtarzalny.
Tak sobie myślałem jak oznaczyć kamperka tak żeby był jedyny w swoim rodzaju ale nie naruszając oryginalnych naklejek... Postanowiłem zrobić jakąś dodatkową grafikę, która doda mu charakteru. Wymyśliłem - róże wiatrów w tylnej części. Nie ma tam nic więc idealnie pasuje
Na razie projekt - co myślicie?
image.jpeg
Plik ściągnięto 58 raz(y) 130,86 KB
_________________ ------------------------------------------------------------------------------------
TEN, KTO NIE CHCE, ZNAJDZIE POWÓD... TEN, KTO CHCE, ZNAJDZIE SPOSÓB!
------------------------------------------------------------------------------------
Twój sprzęt: Mc Louis Nevis 822
Nazwa załogi: Pingwiny Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Lip 2015 Piwa: 15/18 Skąd: Lniska
Wysłany: 2016-03-06, 21:03
A moje pociechy wymyśliły sobie Pingwiny z Madagaskaru i teraz niewiem gdzie tą metrową naklejkę przykleić, czy z boku po prawej pod oknami czy na tylnej ścianie gdzie niema okna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2014 Piwa: 72/95 Skąd: torun
Wysłany: 2016-03-06, 21:10
Widzę pewne podobieństwa między nami też Weinsberg, też napalenie , też przemozna chęć tuningu a przynajmniej personalizacji.
Ja chciałem jakieś polskie elementy np kontury Polski , coś co by się z nią kojarzyło na checiach się skończyło, ale jak przyjdzie wena i trochę czasu coś wymysle.
Motyw róży wiatru trochę oklepane , ale w twoim projekcie fajnie to wygląda .
Ja mam zmieniana tapicerkę i na zaglowkach logo Godfather , ale mam to też w innych samochodach ( to taki hołd dla tego filmu ) .
_________________ DOBA MA 1440 MINUT I ŻADNA NIE WYKORZYSTANA NIE PRZECHODZI NA NASTĘPNY DZIEŃ
Rambler zaawansowany związek energetyczno-motoryczny
Twój sprzęt: Vehicle Raptor [Westfalia James Cook] Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2012 Piwa: 10/14 Skąd: Kraków-Rząska
Wysłany: 2016-03-06, 22:27
Mam podobną na moim bolidzie z 1982 r
_________________ Nikt nie wie dokąd prowadzi droga, póki nie stanie u celu.
Jakby tak plazmę wstawić z 50 cali ,
to obecnie koszt taki sobie .
Z DVD puścić filmik ciekawy , czyli wiadomo ... .... nikt nas nie wyprzedzi . . Bilet na jazdę w pierwszym rzędzie można a skasować .
Puścić z kamerki obraz gościa jadącego za nami . Dla kobiet idealnie by makijaż poprawiły . Cuda reżyserskie można robić .
Twój sprzęt: aktualnie BEZDOMNY :/ Byl Weinsberg
Nazwa załogi: PHOENIX TRAVELLERS
Wysłany: 2016-03-07, 16:47
Dzięki za komentarze - miał być motyw Feniksa ale nie znalazłem nic fajnego. Podejmę jeszcze jedną próbę przed finalną decyzja i się nią z Wami podzielę
_________________ ------------------------------------------------------------------------------------
TEN, KTO NIE CHCE, ZNAJDZIE POWÓD... TEN, KTO CHCE, ZNAJDZIE SPOSÓB!
------------------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum