|
|
Kobylocha nas Saskiem Wielkim |
Autor |
Wiadomość |
Czarna i Krzysiek
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2,5 D 87` Zabudowa Dethleffs
Nazwa załogi: Żółwiki :-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2015 Piwa: 29/24 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 2016-05-19, 13:55 Kobylocha nas Saskiem Wielkim
|
|
|
Koledzy czy ktoś wie, czy w miejscowości Kobylocha nad jeziorem Sasek Wielki, mijając polanę z prywatnymi domkami letniskowymi, dojeżdżając do rozjazdu jest jeszcze możliwość zjechania nad same jezioro? Jeździłem tam wiele lat, wiele lat temu i teraz chciałem się wybrać, ale ze zdjęć satelitarnych w googlu niewiele mogę wypatrzyć. Ktoś się orientuje może w temacie ? |
_________________ Czarna i Krzysiek
z dzieciakami
Fiat Ducato 2,5 D Pełnoletni |
|
|
|
 |
vwyogi
zaawansowany

Twój sprzęt: James Cook
Nazwa załogi: Warmiaki
|
Wysłany: 2016-05-19, 22:54
|
|
|
wątpię, zebyś kogoś tu znalazł kto będzie znał odpowiedź. Nad Saskiem Wielkim mozna kamperować na dziko nad samym jeziorem 150 metrów na południe od Łysej góry ( zachodni brzeg ). Dojazd od Grzegrzółek, tylko nie wiem czy z alkowa dojedziesz. do samej Łysej óry ja moim 3 metrowym sprinterem dojechałem, ale potem jeszcze trzeba kawałek przez las przejechać, a ostatnio nie sprawdzałem w jakim stanie jest droga. |
_________________ Sprinter Westfalia James Cook 1998 2.9TD |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Czarna i Krzysiek
weteran

|
Wysłany: 2016-05-20, 08:11
|
|
|
OK, bardzo dziękuję. Jak nie znajdziemy miejsca od strony Kobylochy, przejedziemy się na drugą stronę i zobaczymy :-) Wielkie dzięki za odpowiedź. Piwko leci dla Ciebie |
z dzieciakami
|
|
|
 |
Czarna i Krzysiek
weteran

|
Wysłany: 2016-05-28, 23:31
|
|
|
Dla zainteresowanych napisze, że zjechać nad jezioro w Kobylosze się da. Można stanąć nad samym jeziorkiem, co prawda jest na zjeździe zakaz wjazdu, ale...... teren Urzędu Miasta w Szczytnie, plaża miejska, parking miejski. Przyjechali panowie z UM, pogadałem chwilę, pożyczyli miłego kamperowania i tyle :-) Staliśmy tam od poniedziałku do dzisiaj :-) Pozdrawiamy wszystkich
Dodaję zdjęcie miejscówki :-)
 |
z dzieciakami
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|