|
|
Kemping nad Narwią --> gdzie? |
Autor |
Wiadomość |
Rufu5
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2016-06-07, 21:08 Kemping nad Narwią --> gdzie?
|
|
|
Witam poszukuję miejsca jak w temacie nad Narwią na rozstawienie kempingu w teorii co tygodniowej wycieczki tez w to miejsce, głównie co mnie interesuję możliwość zwodowania małej bądź większej motorówki, niedrogie opłaty, bezpośredni dostęp do wody(rzeki), przede wszystkim spokojnie bez dużych tabunów ludzi szalejących na skuterach wodnych a no i żeby też nie było problemu z rozbiciem dodatkowo namiotu 1 czy 2.
Od razu zaznaczę że miejscowość Gzowo odpada
Z góry dziękuję za wszystkie polecenia
Pozdrawiam
Rufus |
|
|
|
 |
Czarna i Krzysiek
weteran

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2,5 D 87` Zabudowa Dethleffs
Nazwa załogi: Żółwiki :-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2015 Piwa: 29/24 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 2016-06-07, 22:47
|
|
|
Na mapie naszego kolegi masz darmowa miejscówkę nad samą Narwią My tam byliśmy w zeszłym roku na majowym. Cicho spokojnie, nad sama wodą, byliśmy my kamperem i znajomi namiotem, więc z tym też nie ma problemu. Motorówkę też zwodujesz parę set metrów wcześniej. Poszukaj w wątkach o darmowych miejscówkach, pisałem i zamieszczałem zdjęcia.
PS
Znalazłem dla Ciebie, miejsce koło miejscowości Różan, miejscówka nr. 329 Link |
_________________ Czarna i Krzysiek
z dzieciakami
Fiat Ducato 2,5 D Pełnoletni |
|
|
|
|
 |
Rufu5
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2016-06-07, 23:35
|
|
|
wygląda ciekawie podziękował
W ten weekend jadę do Gzowa i podjadę zobaczyć miejscówkę Łubienicy i camper relax to zostawie na kolejny raz ^^ |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|