|
|
Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:21 |
"Pilica Zachwyca" kajakiem 12-14.09.2008 |
| Autor |
Wiadomość |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2008-08-21, 22:21 "Pilica Zachwyca" kajakiem 12-14.09.2008
|
|
|
Bez wstępu przechodzę do rozwinięcia tematu.
Otrzymałem zaproszenie na II Ogólnopolski Spływ Kajakowy "Pilica Zachwyca" w dniach 12-14 września tego roku (program i regulamin w załączeniu).
Rozmawiałem z organizatorem i bardzo spodobał mu się pomysł byśmy na chwil kilka przesiedli się do kajaków i spłynęli uroczą rzeką Pilicą z Tomaszowa do Domaniewic przez Spałę i Inowłódz.
Uczestniczyłem w pierwszym spływie i byłem zauroczony doznaniami i organizacją.
Na terenie OSiR-u przy ul. PCK w Tomaszowie Maz. jest trochę miejsca na kilkanaście kamperów i będziemy bardzo chętnie widziani.
Kajaków nie trzeba ze sobą zabierać jak się nie ma są na miejscu, ale wymagana jest wcześniejsze rezerwacja. Czasu zostało niewiele, ale szczerze zachęcam do rozważenia uczestnictwa w spływie. Dla tych wszystkich którzy z różnych względów nie lubią spływać jest program lądowy: zwiedzenie Skansenu Rzeki Pilicy i popatrzenie w głębię Niebieskich Źródeł, które są w zasięgu spacerku.
Służę swoją osobą przy rezerwacji i dodatkowych informacjach.
Będzie to kolejna dobra okazja do propagowania i zarażania Naszą Wolnością.
II OGÓLNOPOLSKI SPŁYW KAJAKOWY rzeką PILICĄ.pdf
|
Pobierz Plik ściągnięto 652 raz(y) 100,31 KB |
|
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2008-08-22, 05:35 ARCADARKA
|
|
|
super kusząca propozycja,,,,,,,, jak pogoda dopisze, czemu nie |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|