|
|
|
komárom termálfürdő - nie polecam ! |
| Autor |
Wiadomość |
sluger
trochę już popisał

Twój sprzęt: Mclouis Tandy 636G
|
Wysłany: 2016-07-25, 12:53 komárom termálfürdő - nie polecam !
|
|
|
Witam!
W tegorocznej drodze przez Węgry i Austrię stanęliśmy z dzieciakami na termach w Komarom. Sam kemping ok, zadbany ale termy - porażka. Jedyny basen ze zjeżdżalnią nieczynny, basen w środku i ciepły dodatkowo płatny, ogólnie w porównaniu do pozostałych na których byliśmy nie wypada to najlepiej. Jeśli ktoś ma wybór, jedźcie dalej !
Polecam natomiast nie znany mi do tej pory aquapark w Gyor - przed obiektem parking płatny 100 HUF za godzine, widać kampera z terenu basenów. Większość atrakcji w środku, dobra opcja na chłodniejsze dni.
Wszystkim polecam też wizytę w Podersdorf nad Neusiedler See ale to już nie w tym wątku
Krótka relacja z wyprawy Sarospatak - Miskolc - Bogacs - Budapeszt - Gyor - Neusiedler See - Energylandia - Góra Kamieńsk Poniżej:
https://vimeo.com/175829656 |
|
|
|
 |
Jawor_ki
doświadczony pisarz

Nazwa załogi: Asia , Adam , Julka i Igor
|
Wysłany: 2016-07-26, 07:08
|
|
|
Fajniutka relacja. Tylko nie słychać krzyków starego na kolejkach górskich. |
|
|
|
 |
sluger
trochę już popisał

Twój sprzęt: Mclouis Tandy 636G
|
Wysłany: 2016-07-26, 09:32
|
|
|
| Jawor_ki napisał/a: | Fajniutka relacja. Tylko nie słychać krzyków starego na kolejkach górskich. |
Heh - kuzyn mojego syna (ten starszy) nadrabiał, na drugi dzień zażyczył sobie herbatę i cholinex Ja atrakcje przeżywam w ciszy
Tytułem uzupełnienia - polecam postój pod Enerylandią - podpięto nam za darmo prąd udostępniono wodę i sanitariaty nawet w nocy jak wszystko było zamknięte. (jak powiedział ochroniarz - bo tak kazał prezes ) Pozdrawiam ekipę z kampera obok z naklejką CT i rejestracją zaczynającą się na O.. - niestety nie udało się porozmawiać. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|