Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748 Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 357/408 Skąd: krakow
Wysłany: 2020-12-17, 11:57
A my widzimy sie na mesengerze :haha:może nie na temat ale do Hiszpani i powrót ja mam
10 000km,natomiast Grecja cały Peloponez 6000 km,dla naszego wieku to duza różnica a szkoda bo tam nam się podoba i tez wiele zobaczyliśmy pięknych plaż i zabytków,chociaż mniej znajomości Jaki będzie karnawal w lutym, chyba żaden.BM
Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2020-12-17, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Andrzej szerokiej drogi , dużo zdrowia i sił w podróżowaniu !
Ponadto z niecierpliwością czekamy na twoją relację z każdego dnia pobytu w Hiszpanii .
Pozdrowienia z podkarpacia - Aleksander z Rzeszowa
Twój sprzęt: Dethleffs Trend I 7057 Pomógł: 16 razy Dołączył: 22 Sty 2012 Piwa: 234/173 Skąd: Dębica
Wysłany: 2020-12-18, 17:39
Fajnie, że ruszyłeś. Życzymy pogody i realizacji planów. To porażka, gdy masz jakąś marszrutę i wirus wszystko wywraca. Pogody ducha nie trzeba Ci życzyć więc tylko trzymaj tak dalej.
Udowadniasz,że miłość do małych, zgrabnych samochodzików jest możliwa. Że nie jest to tylko brak środków na kolosa jakiegoś. Ahoj przygodo
Dzisiaj dotarłem na z góry upatrzoną miejscówkę w Narbonne-Plage. Mam w planie już jutro przejechać przez Katalonię. 😎
Andrzeju trzymamy kciuki i czekamy na relację. Jak Cię znam to masz z pewnością wszystko dokładnie zaplanowane. Fajnie, że się pochwaliłeś pakowaniem auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum