Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakup Kampera Caravans Internatiolnal CI Magis 84XT -opinie?
Autor Wiadomość
arturokalisz 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Carthago C-line 4.9
Nazwa załogi: Kampi Team
Wysłany: 2016-10-24, 20:35   Zakup Kampera Caravans Internatiolnal CI Magis 84XT -opinie?

Witam. Od dłuższego czasu rozglądam się za nowym kamperem dla swojej rodziny. Podjeliśmy decyzję o zakupię nowego lub mało używanego kampera z małym przebiegiem ze stajni Włoskiej. Oglądałem już kilku producentów, ostatnio na targach w Warszawie moją uwagę przykuł kamper firmy Caravans Internatiolnal brat do roller team. Model padł na Magis 84 XT. Proszę o opinie?, może ktoś użytkuje tą markę, plusy i minus itp. Pozdrawiam Artur :spoko
Postaw piwo autorowi tego posta

Simbus 
zaawansowany

Twój sprzęt: Eura Mobil Activia 690 VB
Piwa: 10/16
Wysłany: 2016-10-24, 21:04   

Ja mam kampera CI, od nowości. Teraz w lipcu stuknęły mu 3 lata i 60 tyś przebiegu.
Jestem bardzo zadowolony. Co najważniejsze nie tylko z kampera, samej zabudowy ale również z serwisu i jego braku spychologii i zwrotów typu Polskie drogi lub Polskie paliwo..jeśli wiesz o czym pisze :)
Z jakim problemem bym się nie zwrócił na gwarancji to bez szukania dziury w całym naprawili od ręki, bez kosztów.
Te problemy to np. przegnicie kostek, styków w światłach obrysowych. Dwa razy już..co najśmieszniejsze jakiej produkcji są te lampki ???
Made in Germany :mrgreen:

Oczywiście zaraz usłyszysz od tych którzy nigdy nie mieli włoskiego kampera że są bee, źle wykonane i w ogóle.
Jednak ja jako użytkownik uważam że warto się nimi zainteresować.

Andrzej_M 
trochę już popisał

Twój sprzęt: Roller Team, Transit
Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2016-10-25, 11:23   Re: Zakup Kampera Caravans Internatiolnal CI Magis 84XT -opi

arturokalisz napisał/a:
(...) może ktoś użytkuje tą markę, plusy i minus itp.

http://www.camperteam.pl/...ght=roller+team

Odpowiedz do tematu