|
|
|
Zakup Kampera Caravans Internatiolnal CI Magis 84XT -opinie? |
| Autor |
Wiadomość |
arturokalisz
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Carthago C-line 4.9
Nazwa załogi: Kampi Team
|
Wysłany: 2016-10-24, 20:35 Zakup Kampera Caravans Internatiolnal CI Magis 84XT -opinie?
|
|
|
Witam. Od dłuższego czasu rozglądam się za nowym kamperem dla swojej rodziny. Podjeliśmy decyzję o zakupię nowego lub mało używanego kampera z małym przebiegiem ze stajni Włoskiej. Oglądałem już kilku producentów, ostatnio na targach w Warszawie moją uwagę przykuł kamper firmy Caravans Internatiolnal brat do roller team. Model padł na Magis 84 XT. Proszę o opinie?, może ktoś użytkuje tą markę, plusy i minus itp. Pozdrawiam Artur |
|
|
|
 |
Simbus
zaawansowany

Twój sprzęt: Eura Mobil Activia 690 VB
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2013 Piwa: 10/16 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2016-10-24, 21:04
|
|
|
Ja mam kampera CI, od nowości. Teraz w lipcu stuknęły mu 3 lata i 60 tyś przebiegu.
Jestem bardzo zadowolony. Co najważniejsze nie tylko z kampera, samej zabudowy ale również z serwisu i jego braku spychologii i zwrotów typu Polskie drogi lub Polskie paliwo..jeśli wiesz o czym pisze
Z jakim problemem bym się nie zwrócił na gwarancji to bez szukania dziury w całym naprawili od ręki, bez kosztów.
Te problemy to np. przegnicie kostek, styków w światłach obrysowych. Dwa razy już..co najśmieszniejsze jakiej produkcji są te lampki ???
Made in Germany
Oczywiście zaraz usłyszysz od tych którzy nigdy nie mieli włoskiego kampera że są bee, źle wykonane i w ogóle.
Jednak ja jako użytkownik uważam że warto się nimi zainteresować. |
|
|
|
 |
Andrzej_M
trochę już popisał

Twój sprzęt: Roller Team, Transit
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Paź 2009 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|