|
|
Szukam gazownika w Krakowie |
Autor |
Wiadomość |
Rambler
zaawansowany związek energetyczno-motoryczny

Twój sprzęt: Vehicle Raptor [Westfalia James Cook]
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2012 Piwa: 10/14 Skąd: Kraków-Rząska
|
Wysłany: 2013-04-29, 20:28 Szukam gazownika w Krakowie
|
|
|
Witajcie.
Mój nowy nabytek (James Cook '82) został wyfiletowany z mebli i sprzętów i teraz czeka na kolejkę u blacharza.
Bardzo prosze kolegów z Krakowa o namiary do solidnego gazownika, posiadającego wiedzę o urządzeniach turystycznych, ponieważ w tym czasie chciałbym przejrzeć i odremontować instalację i urządzenia.
Mam wszystkie urządzenia oryginalne instalowane w Westfaliach (kuchenka, lodówka Elektrolux, Bolier Truma 10l, zbiornik podwieszany 11kg) ale rurki są do wymiany, bo przez 30 lat zdążyły zostać schrupane przez rdzę w niektórych miejscach.
Wiem oczywiście że na Kuczkowskiego jest Generalne Przedstawicielstwo Truma Polska Sp z o.o, brzmi całkiem poważnie i boję się że jest to uzasadnienie dla hasła: "Ściągamy portki przez głowę" a ja mam budżet nazwijmy to skromnie "nieco limitowany".
Z góry serdecznie dziękuję. |
_________________ Nikt nie wie dokąd prowadzi droga, póki nie stanie u celu.
 |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/84 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2013-04-29, 23:19
|
|
|
W Krakowie jedyny gazownik z tego zakresu z uprawnieniami do przeglądów jest w Elcampie. Paweł Gmytryk. Dzwon do Elcampu i umawiaj się. A co do cen,nie oszukujmy się to drogie hobby,ale przynajmniej będziesz bezpieczny. |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
Rambler
zaawansowany związek energetyczno-motoryczny

Twój sprzęt: Vehicle Raptor [Westfalia James Cook]
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2012 Piwa: 10/14 Skąd: Kraków-Rząska
|
Wysłany: 2013-05-04, 00:43
|
|
|
Przegląd w Elcampie mogę chętnie zrobić, ale mnie raczej czeka grubsza robota...
No cóż...
Mieszkam w Krakowie ponad 50 lat i zawsze twierdziłem że to dziura... 1 gazownik na całe miasto |
_________________ Nikt nie wie dokąd prowadzi droga, póki nie stanie u celu.
 |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/84 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2013-05-04, 11:29
|
|
|
Ha,ha zapytaj ilu gazowników z uprawnieniami jest w całej Polsce. Zadzwoń do Kaimar-a do Katowic myśle ,że będzie mógł Ci pomóc |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|