|
|
Poszukuje vana dla 4 osób lub półintegrę do 130 tyś.zl |
Autor |
Wiadomość |
BOGI
doświadczony pisarz BOGI
Twój sprzęt: Weinsberg 601MQH (dawniej JOINT E33)
|
Wysłany: 2017-03-15, 13:29 Poszukuje vana dla 4 osób lub półintegrę do 130 tyś.zl
|
|
|
Po sprzedaży alkowy, poszykuję vana, czyli blaszaka (firmowego) w cenie do 130 tyś.zł, użytkowanego prywatnie w dobrym stanie technicznym, gotowego do podróży. Warunek, to solar, markiza i miejsce do spania dla min.4 osób. Te dotychczasowe, jakie widzę w ogłoszeniach, to głównie są dla dwu osób, bo to miejsce na fotelu kierowcy i stoliku, to jedynie awaryjne jednorazowe przespanie się. Z tego rodzaju znalazłem w internecie, że są to: EasyCamper Vario Kids, Adria 600 SPT Family, czy Knaus BoxStar 600DQ. A może są inne, o których nie wiem. Jeśli kogoś interesuje hasło: "ty masz auto a ja kasę, może się wymienimy", to zapraszam z ofertą na mail: abr_zb@tlen.pl.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2017-03-15, 14:54
|
|
|
Miałeś w piątek w W-wie, w sobotę już się sprzedał. W poniedziałek był 2012r za 134000 we wtorek juz go nie było. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|