|
|
Leba! Raj naa polski Bałtyk |
Autor |
Wiadomość |
Milko Aliaksandr
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Tourneo+Hobby 545
|
Wysłany: 2017-05-29, 18:23 Leba! Raj naa polski Bałtyk
|
|
|
Witam, drodzy caravanners!
Pozwól mi się przedstawić. Nazywam się Aleksandra, jestem wiceprzewodniczącym Białoruski klub caravanners.
Proszę mi wybaczyć, jeśli nie pisać w temacie.
Proszę wybacz mi „mojego języka polskiego” - Google
Faktem jest, powiedziałbym, że w trasie Morza Bałtyckiego w 2013 roku w Polsce, byłem w bajce, a mianowicie w Łeba! To właśnie nazywa się mój raport na naszej stronie internetowej: http://www.caravaningclub...;ба
Podobało nam się to tak bardzo w tym wspaniałym miejscu, w wyniku czego w tym roku idziemy do trzech rodzin (3 karawana)
Ale tu jest moje pytanie: Mój karawana ponad 3,5 tony, musimy viaTOLL. Wiem, że można kupić w Białystoku. Jest to punkt. Ale nasza droga nie wiedzie przez Białystok, i idziemy z Litwy oraz przez Augustow, i dalej przez Olsztyn, Ostruda i Gdańsk na autostradzie E77.
Tak, ostatni wyjazd byłem bardzo wyczerpany szukasz miejsca, w którym można naładować swoje konto viaTOLL. Na stronie również viaTOLL ja nie bardzo rozumiem. Proszę pomóc dobre caravanners gdzie można kupić nowe urządzenie na naszej trasie? Od Kaunusa do Gdańska, tak że nie będą mieć problemów z policją.
[/url]
Ponadto, będziemy wdzięczni was przyjaciółmi, jeśli dasz nam rady, gdzie można zadzwonić i które mogą być interesujące, aby spojrzeć na trasie naszej wędrówki. Oczywiście, Google pomaga nam, ale nadal osobiste wrażenia z mistrzów kraju jest o wiele bardziej wartościowe!
Do zobaczenia wkrótce, koledzy!
 |
Ostatnio zmieniony przez Milko Aliaksandr 2017-06-01, 15:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
YOULLEETKA
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-05-30, 08:50 viatoll
|
|
|
Są dwa punkty Viatoll czynne 24 h. Jeden : Wojska Polskiego 74, 16-300 Augustów,
drugi : Pułaskiego 28, 16-400 Suwałki |
|
|
|
 |
Milko Aliaksandr
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-06-01, 15:51
|
|
|
YOULLEETKA, bardzo dziękuję za uwagę i wsparcie! =))) |
|
|
|
 |
Milko Aliaksandr
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-06-01, 15:54
|
|
|
Zastanawiam się, dlaczego na forum powstał dwa tematy o tej samej nazwie? |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|