Kamper z Bedlna -czy ktos ogladal? |
Autor |
Wiadomość |
Tomek1radom
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: ford rimor, fiat McLouis, Challenger Sirius
|
|
|
|
 |
Tomek1radom
początkujący forumowicz
|
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2017-06-26, 14:43
|
|
|
Chętnie bym Ci pomógł ,alewłaśnie wyjeżdżamy nad może. Przypomnij się to po powrocie obejrzę. |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/306 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2017-06-26, 18:35
|
|
|
A ile za taki trzeba zapłacić na mobile. de? I dlaczego tam tak drogo? |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2017-06-26, 18:50
|
|
|
Jak dla mnie zbyt tani - coś nie halo. Jeśli jest w domu, to poproś JaWa - Jacka z Kutna. Kamper jest na kutnowskich numerach - może się znają. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
Tomek1radom
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-06-26, 20:05
|
|
|
Otóż to. Jest chyba odrobinkę za tani, podejrzewam że coś jest z nim nie tak dlatego zanim pojadę pomyślałem że spytam na forum, może ktoś już oglądał i mnie oświeci. Ja w tej chwili jestem w sanatorium a stąd wbrew pozorom nie jest łatwo się wyrwać. Może ktoś z "miejscowych" wpadł by tam dla rozrywki i zerknął ca i jak z tym kamperkiem. |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2017-06-26, 20:20
|
|
|
to po co się interesujesz jak za tani.
kupują uderzone i remontują -raz lepiej raz gorzej. trzeba mieć tego świadomość a resztę sprawdzić dokładnie i albo akceptujesz stan albo się nie fatyguj bo nowe nie są.
ja od nich kupiłem, robiony , cena ok, stan ok wyposażenie ok, opuścili sporo bez większych targów , zrobili gratis wieeelki serwis ( paski , oleje , filtry i co tylko im napisałem że mi się nie podoba np nowa chłodnica)
jakoś żyje z tą świadomością że od dziadka ale jednak BITY
myślę że najważniejsze żeby był SUCHY bo to najbardziej niszczy kampera.
mojego trzymałem po zakupie z tydzień na tych deszczach szczelnie pozamykany , czekałem czy wylezie zapaszek stęchlizny na razie neutralny - drewniano plastykowy |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2017-06-26, 22:10
|
|
|
silny napisał/a: | kupują uderzone i remontują -raz lepiej raz gorzej. trzeba mieć tego świadomość a resztę sprawdzić dokładnie |
Jest w tym trochę racji. Kilka osób doszło z nimi do porozumienia i kupiło od nich kampery. Firma jest znana w centralnej części kraju i jeśliby wciskali ludziom tylko stęchliznę i złom, to z czasem poszliby z torbami. Coś chyba drgnęło w sprawie kamperów. Na przestrzeni ostatniego miesiąca widziałem w Zgierzu, komis na Łódzkiej chyba z pięć kamperów. Trzeba szukać i niestety jeździć. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
Fordek
stary wyga
Twój sprzęt: Eura Mobil PT 696 EB
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Cze 2014 Piwa: 14/5 Skąd: Wyszków
|
Wysłany: 2017-06-27, 09:52
|
|
|
Byłem oglądałem kilka - kampery widać ,że są po naprawach i to bardzo szybkich i niestarannych . Ale gdyby robili jak dla siebie - to by na tym interesie nie zarobili. Proste . Tanio wyremontować - w miarę tanio sprzedać. Ogólne wrażenie |
|
|
|
 |
Rowerek
weteran

Twój sprzęt: FIAT DUCATO KNAUS SUN-TRAVELLER 658 LG
Nazwa załogi: Marek i MałgoŻata
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Cze 2012 Piwa: 28/4 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2017-06-27, 10:08
|
|
|
Z Radomia Masz 170 km pojedź i zobacz tylko wcześniej zadzwoń bo auta są wypozyczane jak kupowałem swego to byłem u niego oglądałem trzy sztuki na jednego wysłałem zaliczkę zaliczkę oddał a ja nic nie kupiłem naprawa była byle jak zrobiona trzeba dobrze oglądać i się targowac są elastyczni |
|
|
|
 |
biloowa
trochę już popisał
Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Maj 2011 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Czw
|
Wysłany: 2017-06-28, 13:30
|
|
|
Nowy model ducato a brak klimy do jazdy , tylko postojowa jest. |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

|
Wysłany: 2017-06-28, 19:56
|
|
|
Tomek1radom napisał/a: | Otóż to. Jest chyba odrobinkę za tani, podejrzewam że coś jest z nim nie tak |
Miły kolego . Tomek, czyli właściciel tego komisu istnieje na rynku ponad dwadzieścia lat. Żyje raczej z wypożyczalni niż ze sprzedaży . Co nie zna czy że jak mu się trafi kupiec to sprzeda . Swoje kampery i przyczepy pozyskuje drogą zakupu za granicą często jak o uszkodzone ,bardziej lub mniej. Naprawia to ,lepiej lub gorzej i lub sprzedaje. Zarabiając w ten sposób. . Nigdzie nie pisze że są to kampery które nigdy nie były uszkodzone . A niekiedy nawet o tym mówi. Jeśli szukasz auta które nigdy nie uczestniczyło w żadnej stłuczce ,podnieś sobie pułap cenowy. Nie bronię go ,ale tak jest. Z tego co wiem to na sto procent w naszym klubie jeździ ich kilka a może kilkanaście. Nie wiem czemu jest to temat tabu. Niektórzy z Nas wolą tak , Choć nie wiem czemu. My wolimy być oszukiwani czyli kupować od starszych pań Od księży itd. Wspomnę ( bo sam się pierwszy napisał) Silny. Kupił super Hymerka za przyzwoitą kasę i jest zadowolony. Pojeździ nim kilka lat ,sprzeda i pewnie nie straci. Panowie pamiętajmy PO NOWE TO DO SALONU. A ślepy to w kart niech nie gra.
Moja rada na koniec. W takich wypadkach ,najlepiej samemu podjechać i naocznie zobaczyć. |
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Tomek1radom
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-06-28, 21:11
|
|
|
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Jeśli uda mi się wyrwać z tego sanatorium to w sobotę pojadę na oględziny i dzięki wam mniej -więcej wiem czego się mogę spodziewać i na co zwracać szczególną uwagę. Po niedzieli napiszę co i jak. |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

|
Wysłany: 2017-06-28, 23:11
|
|
|
Tak będzie najlepiej. Sam zobacz. Bo każdy ma inne priorytety. Najlepsze jest to ,że wiele z tych aut wraca ponownie do klientów z za naszą zachodnią granicę. Jednak jak już będziesz na miejscu to nie chwal się przynależnością do naszego klubu. Nie pytaj dlaczego.Chyba ,że na P.W. lub tel. |
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
stander
zaawansowany
Twój sprzęt: LMC LIBERTY EXPLORER I 720 G
Nazwa załogi: STANDER
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2015 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: Lubliniec
|
Wysłany: 2017-06-28, 23:39
|
|
|
MAWI napisał/a: | Jednak jak już będziesz na miejscu to nie chwal się przynależnością do naszego klubu. Nie pytaj dlaczego.Chyba ,że na P.W. lub tel. |
Na tym forum sporo już pisano o tym sprzedawcy.Osobiście byłem i wyraziłem swoje zdanie na temat tego Pana. Ale jedż może dobra zmiana dotarła do Bedlna Powodzenia |
|
|
|
 |
|