|
|
|
naprawa klimatyzacji Dometic 2200 |
| Autor |
Wiadomość |
jarek73
weteran
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2014 Piwa: 72/95 Skąd: torun
|
Wysłany: 2017-07-05, 13:56 naprawa klimatyzacji Dometic 2200
|
|
|
Czy ktoś może polecić mi dobry servis , padła klimatyzacja zabudowy ( prawdopodobnie elektronika )
możliwie najbliżej Torunia. |
_________________ DOBA MA 1440 MINUT I ŻADNA NIE WYKORZYSTANA NIE PRZECHODZI NA NASTĘPNY DZIEŃ |
|
|
|
 |
Rodzinka Cztery Plus
zaawansowany
Twój sprzęt: Ducato 2.8 jtd GANTE GIGANT 500
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Kwi 2015 Piwa: 26/5 Skąd: Nowa Wieś
|
Wysłany: 2017-07-06, 09:51
|
|
|
A jakie objawy? Pytam, bo niedawno sam naprawiałem |
_________________ Marcin & Aśka & Olek & Olga & Zuza &Tośka |
|
|
|
 |
jarek73
weteran
|
Wysłany: 2017-07-06, 10:57
|
|
|
długa historia ,klima popsuła się dlatego że na jednym polu , było coś nie tak z prądem siadła klima i energoblok .Dałem do naprawy i myślałem że jest ok. Pojechałem do Włoch o na pierwszym campingu klima działa , agregat się załącza , ale na krótko potem staje i tak w kółko .Finał taki że coś tam schładza , ale za słabo .
Jadę do serwisu i Włoch twierdzi że to jakaś płytka elektroniczna i że jest w Niemczech i muszę czekać ok 5 dni , bo akurat przed weekendem było.
Nie chciałem psuć sobie planów , więc w markecie kupiłem klimatyzator domowy ( daje rade , ale nie wygoda z nim duża ) i pojechałem dalej .Nadal jestem w Włoszech ale w przyszłym tygodniu będe w domu i chce to jakoś ogarnąć . |
_________________ DOBA MA 1440 MINUT I ŻADNA NIE WYKORZYSTANA NIE PRZECHODZI NA NASTĘPNY DZIEŃ |
|
|
|
 |
piotr1
Kombatant

Twój sprzęt: blaszak ducato w budowie
Nazwa załogi: ewaipiotr
|
Wysłany: 2017-07-06, 18:54 Re: naprawa klimatyzacji Dometic 2200
|
|
|
| jarek73 napisał/a: | Czy ktoś może polecić mi dobry servis , padła klimatyzacja zabudowy ( prawdopodobnie elektronika )
możliwie najbliżej Torunia. |
Możesz spróbować zadzwonić do Borki klimatyzacje. Robiłem u niego klimę silnikową i uważam że to super fachowiec od klimatyzacji |
|
|
|
 |
jarek73
weteran
|
Wysłany: 2017-07-06, 20:04
|
|
|
| Dziś otrzymałem info od przedstawiciela Dometica na Polskę że najbliżej Torunia polecają firmę Lew z Gdańska . Wymieniałem tam kiedyś okna dachowe i byłem zadowolony , będe próbował tam , ale na razie nie mogę się dodzwonić . |
|
|
|
 |
piotr1
Kombatant

Twój sprzęt: blaszak ducato w budowie
Nazwa załogi: ewaipiotr
|
Wysłany: 2017-07-06, 20:07
|
|
|
| jarek73 napisał/a: | | Dziś otrzymałem info od przedstawiciela Dometica na Polskę że najbliżej Torunia polecają firmę Lew z Gdańska . Wymieniałem tam kiedyś okna dachowe i byłem zadowolony , będe próbował tam , ale na razie nie mogę się dodzwonić . |
Pozdrów Zbyszka |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|