|
|
|
Warszawa, dwa koła - szukam do pożyczenia |
| Autor |
Wiadomość |
serwan
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 280, 1987, 2.5D, Burstner
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Lip 2015 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2017-07-22, 10:17 Warszawa, dwa koła - szukam do pożyczenia
|
|
|
hej,
mam u siebie (DI, 1987, 2.5d) koła 14 cali, 185/80; zastanawiam się nad zmianą na większe (głównie ze względu na spodziewane wyciszenie silnika przy danej prędkości ), ale mam też sporo wątpliwości co do tego jak auto będzie jeżdxiło, szczególnie pod obciążeniem; w efekcie zamiast od razu kupować większe, szukam ochotnika kto ma stojące z boku koła większe (14 z szerszą oponą / wyższym profilem lub 16), i byłby skłonny, w zamian za 4pak, je pożyczyć na któryś weekend; gdyby przypadkiem ktoś w warszawy/okolic był skłonny się na takie coś zgodzić - proszę o informację
pozdrawiam
serwan |
|
|
|
 |
Fordek
stary wyga
Twój sprzęt: Eura Mobil PT 696 EB
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Cze 2014 Piwa: 14/5 Skąd: Wyszków
|
Wysłany: 2017-07-22, 19:40
|
|
|
Witam . Kiedyś miałem Fiata Talento na 14 - gdy zmieniłem na 16 - tylne gumy obcierały mi lekko o resory . Smród palonej gumy . Mam jeną 16 ale wracam do Polski dopiero we wrześniu. |
|
|
|
 |
serwan
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 280, 1987, 2.5D, Burstner
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Lip 2015 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2017-07-22, 20:13
|
|
|
może talento miało inną oś niż ducato? zdaje się że sporo osób na forum zmieniało 14 na 1 i nie było takich sensacji. z drugiej strony na chwilę obecną i tak chcę założyć 'pożyczoną' parę na przód i ocenić jak sobie silnik z nimi poradzi..
pozdrawiam
serwan |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|