|
|
Tydzień w Miliczu proszę o podanie ciekawych miejsc |
Autor |
Wiadomość |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-07-15, 13:33 Tydzień w Miliczu proszę o podanie ciekawych miejsc
|
|
|
Jutro ruszam w okolice Milicza , nie znam okolicy, dlatego proszę o podanie wskazówek gdzie najlepiej się udać, co zobaczyć a przede wszystkim gdzie można zaparkować ( nocować ) przede wszystkim na dziko
Z góry dziękuję za pomoc |
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2012-07-15, 15:17
|
|
|
Milicz znam ze spacerów, sylwestra i odwiedzin u koleżeństwa ze studiów. Wiem że jest tam rezerwat przyrody - Stawy Milickie z miejscami lęgowymi dla ptaków. Byłem tam nawet kamperem ale przejazdem i nie nocowałem. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-07-15, 15:50
|
|
|
Rezerwat przyrody i znana Dolina Baryczy parę noclegów mamy zarezerwowane we Wróblińcu zdjęcia z okolicy w necie przepiękne siedlisko żurawi i czapli mam nadzieję zobaczyć piękne widoki i zrobić piękne zdjęcia ( zobaczymy co wyjdzie )
Jednakże parę nocy chciałbym spędzić na dziko stąd moja prośba o namiary na ciekawe miejsca |
|
 |
jacek stec
stary wyga
Twój sprzęt: Laika
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: Mszczonów/Tylicz
|
Wysłany: 2017-08-04, 13:11
|
|
|
Wielokrotnie nocowałem w Rudzie Sułowskiej obok restauracji,w Żmigrodzie obok ruin zamku i w Krośnicach na parkingu wąskotorówki |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|