|
|
Szukam kampera-Ducato I, Transit |
Autor |
Wiadomość |
omfazer
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Ducato I 2,5D, Wilk 565, 1994
|
Wysłany: 2017-08-01, 10:08 Szukam kampera-Ducato I, Transit
|
|
|
Witam, zaczynam się rozglądać za sprzętem, interesuje mnie kamper do 30 tys.pln. Jesli chodzi o wymagania to: napęd - Ducato I 2,5D, Transit 2,5D,zabudowa - spanie dla 5-6 osób, markiza, bagażnik na 3-4 rowery, WC kaseta, najlepiej używany od kilku lat PL od jednego właściciela, który zna swój sprzęt i wie co w trawie piszczy, mile widziane modyfikacje poprawiające funkcjonalność typu instalacja TV, solar itp. Wiem że sezon w pełni ale może ktoś już planuje sprzedaż po powrocie z wakacji.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Wieluniak_1
zaawansowany
Twój sprzęt: Eura Mobil integra 726
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Mar 2011 Piwa: 16/12 Skąd: Polska
|
|
|
|
 |
omfazer
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2017-08-01, 15:33
|
|
|
wielkie dzięki będę na week w Opolu to pooglądam |
|
|
|
 |
dziwaczek
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato EuraMobil 625 1995r.
Nazwa załogi: dziwaczki
Pomógł: 17 razy Dołączył: 30 Sie 2010 Piwa: 58/18 Skąd: Osowiec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2017-08-01, 18:30
|
|
|
Ja się przymierzam na jesieni do wymiany mojego Dziwaczka na integrala. Napisałem ci PW jakbyś był zainteresowany daj znać |
_________________ Dziwaczek II oraz Dziwaczek I
 |
|
|
|
 |
omfazer
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2017-08-04, 13:42
|
|
|
ok, dzięki |
|
|
|
 |
Robert K.
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Citroen c25
Nazwa załogi: Robert - Teresa odeszła z Tekilą.
|
Wysłany: 2017-08-06, 11:29 Szukam kampera z zabudową w środku stolik +wersalka
|
|
|
Witam
Pozwólcie że podepnę się do tego posta ponieważ od miesiąca jeżdżę i szukam kampera. Obejrzałem ich już z 8 szt i... Jak nie urok to .... ( wiecie co). Po pierwsze szukam takiego którym mogę jeszcze pojechać w tym roku po kraju a nie zaraz na wstępie spędzić pod nim kilka miesięcy i łatać go. Może to duże wymagania jak na skromny budżet ale wierzę że są takie samochody. po drugie szukam takiego układu w środku jak w temacie, czyli stolik z wersalką wzdłuż samochodu. Nie wiem czy fachowo się wypowiedziałem ale weterani pewnie wiedzą o co chodzi. Czy to bedzie na ducato czy transicie czy to jest mniej istotne. Chciałbym ale to nie jest warunek konieczny aby autko było niezależne energetycznie gdyż nie sądzę abyśmy byli bywalcami campingów ( wolimy dzikie tereny).
Zatem jeśli ktokolwiek nosi się z zamiarem wymiany swojego osiołka to proszę pamiętajcie o mnie.
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|