|
|
Hymer / ktokolwiek widział / ktokolwiek wie |
Autor |
Wiadomość |
fabian
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Benimar S342
|
Wysłany: 2017-09-01, 20:33 Hymer / ktokolwiek widział / ktokolwiek wie
|
|
|
WItam
Podobno pojazd był na zlocie Campeteamu w Radomiu. Oglądał ktoś może dokładnie. Z góry dziękuje za informacje
link |
|
|
|
 |
Track222
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 88/10 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 2017-09-01, 22:11
|
|
|
Na początek proponuje uzupełnić awatara!!! |
_________________ Nic nie muszę, mogę tylko chcieć. Ale czasem jest tak, że tak bardzo chcę, że muszę.
 |
|
|
|
 |
Brodacz77
stary wyga

Twój sprzęt: Challenger Mageo 163, 2.8JTD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Sie 2016 Piwa: 47/285 Skąd: Snochowice
|
Wysłany: 2017-09-03, 22:36
|
|
|
Czysto informacyjnie - sprzedającym jest nasz forumowy kolega jakub - inni powiedzą handlarz.
Ściąga kampery, głównie z Francji. Opinie ma różne, ja swojego kupiłem w ubiegłym roku (od Jakuba) a pierwszy raz widziałem też w Nadarzynie.
Nie oceniam sprzedającego, nie znam innych kamperów, które sprzedawał - ja ze swojego jestem zadowolony. Znam też opinie osób "mniej" zadowolonych. To chyba trzeba tak powiedzieć - sprzedaje to co "trafił" we Francji. Czasami lepsza sztuka, czasami mniej lepsza.
I podpiszę się pod słowami Track222 - uzupełnij awatara, napisz coś o sobie bo jak widzę, zarejestrowałeś się prawie rok temu, nie przywitałeś się, nie napisałeś nic o Sobie. Nie oczekuj, że wszyscy rzucą się z opiniami i pomocą skoro Ty nie zadałeś sobie trudu, żeby napisać kilka słów o sobie.
Mimo wszystko Pozdrawiam i mam nadzieję, że ciut podpowiedziałem. |
_________________ Odkupię każdą ilość używanych / zużytych / uszkodzonych baterii do laptopa / elektronarzędzi. |
|
|
|
|
 |
fabian
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Benimar S342
|
Wysłany: 2017-09-04, 05:45
|
|
|
Dziękuje za informacje. Błąd z powitaniem i awaterem już naprawiłem |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|