|
|
|
Kanapa z tyłu przy przerabianiu blaszaka |
| Autor |
Wiadomość |
drogus
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-09-06, 09:39 Kanapa z tyłu przy przerabianiu blaszaka
|
|
|
Witam,
Rozważam obecnie przeróbkę samochodu na kampera i zastanawiam się jaki samochód najlepiej do tego wykorzystać. Najtrudniejszą jak na razie rzeczą okazuje się znalezienie informacji o miejscach siedzących, w szczególności z pasami trzypunktowymi (muszę gdzieś zamontować fotelik dla dziecka, w przyszłości być może też drugi).
Stąd moje pytanie: czy w dostawczakach typu Iveco Daily, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, VW Crafter itp. jest jakaś opcja zainstalowania z tyłu kanapy rozkładanej na łóżko z użyciem istniejących już punktów mocowania? Coś takiego jak kanapy przesuwane Reimo do transporterów.
Podkreślę jeszcze, że zależy mi na bezpieczeństwie, więc musi to być kanapa poddana testom (tak jak Reimo czy Kiravans) i nie ma mowy o żadnych samoróbkach jeżeli chodzi o mocowanie. Czy są dostępne tego typu rozwiązania? |
|
|
|
 |
kaimar
weteran kaimar

Twój sprzęt: MOBILVETTA LAIKA CARADO RT GiottiLine
Nazwa załogi: MTM Campery
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Piwa: 89/3 Skąd: Czechowice-Dziedzice
|
Wysłany: 2017-09-06, 10:48
|
|
|
Widziałem na targach w Dusseldorfie. Na targach tych oprócz producentów kamperów wystawiają się producenci podzespołów do ich produkcji. Wystawiali się w osobnych halach - na pewno w 13 i chyba w 5.
Proponuję sciągąć sobie lista wystawców , wyszukać wystawców z hali 13 i 5, zaznaczyć nazwę i poprzez google wejść na stronę wystawcy i zobaczyć jego produkty. Żmudne zajęcie ale możesz trafić na produkty niedostępne w katalogach reimo, frankana itp. |
_________________ www.camperymtm.pl
www.kamperownia.pl |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|