Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CamperTeam w Polskim Caravaningu
Autor Wiadomość
kazbar 
weteran

Piwa: 36/4
Wysłany: 2008-10-02, 18:27   CamperTeam w Polskim Caravaningu

MirekM napisał/a:

Kazek Kluska,
A nie lepiej było, aby ktoś z PC przyjechał osobiście, a nie olał zlotu kamperowców kolejny raz? Konkurencja w każdym razie była. I chwała jej za to. Byłem już na paru zlotach i na żadnym z nich nie było nikogo z PC. I widzę tu, że jak coś się ukaże z Zielenina, to chyba tylko relacja z relacji.

baja02 napisał/a:
Mirku masz rację! Redakcja ma nas głęboko w ........ nosie. Bardzo dobrze, że powstała konkurencja.

Myślę, że rolą mediów jest rzetelna informacja i promocja działań CamperTeamu, a nie obecność na klubowej imprezie. To aspekt towarzyski, a PC promuje Camperteam od początku. Jeśli więc ktoś uważa, że PC lekceważy CT, to jest to nieprawdawdziwa i
krzywdząca opinia.
Postaw piwo autorowi tego posta

paf 
Administrator

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 8 czasami :)
Piwa: 37/20
Wysłany: 2008-10-02, 22:53   

Kazek Kluska napisał/a:
Myślę, że rolą mediów jest rzetelna informacja i promocja działań CamperTeamu, a nie obecność na klubowej imprezie.

Kaziu cóż to Twoja opinia ale myślę że nie jedynie słuszna :)

Moim zdaniem rolą mediów wcale nie jest promocja działań CamperTeamu ;) , bo z tym że rzetelna informacja to oczywiście się zgadzam. CamperTeam najlepiej promują CamperTeamowcy poprzez przemierzanie różnych krajów wszerz i wzdłuż, działalność na forum, zloty, uprzejmość na drodze itp.

Poza tym warto zwrócić uwagę że my też jesteśmy medium i to całkiem prężnym z nowym numerem każdego dnia a nawet w każdej godzinie ;)

Uważam że obecność na zlotach wcale nie jest obowiązkiem redaktorów ale gdyby co jakiś czas sie pojawili to z pewnością potrafili by głębiej i lepiej oddać ducha kamperingu/kamperyzmu łotewer :)

grunt to luz i uszy do góry
pozdrowienia
Paweł

wbobowski 
Kombatant
moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Piwa: 354/135
Wysłany: 2008-10-03, 00:59   

Muszę przyznać, ze o CT dowiedziałem się z PC, jak również o zlocie ponad podziałami w Kazimierzu, na którym miałem zaszczyt i przyjemność poznać wielu przyjaciół z CT. Ale na nasze zloty mogliby zajrzeć od czasu do czasu, aby zobaczyć "kuchnię".

Nasze kamperki

Odpowiedz do tematu