|
|
|
Antena satelitarna Samy 65 |
| Autor |
Wiadomość |
Numizmatyk
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-11-03, 08:35 Antena satelitarna Samy 65
|
|
|
Witam noszę się z zakupem anteny satelitarna Samy 65 jest to antena analogowa czy będzie w stanie odbierać aktualne kanały hd bo jak wyczytałem to tak, ale jest problem z automatycznym wyszukiwaniem satelit i należy to zrobić ręcznie .
Dziękuje za pomoc |
|
|
|
 |
dziwaczek
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato EuraMobil 625 1995r.
Nazwa załogi: dziwaczki
Pomógł: 17 razy Dołączył: 30 Sie 2010 Piwa: 58/18 Skąd: Osowiec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2017-11-03, 12:40 Re: Antena satelitarna Samy 65
|
|
|
| Numizmatyk napisał/a: | Witam noszę się z zakupem anteny satelitarna Samy 65 jest to antena analogowa czy będzie w stanie odbierać aktualne kanały hd bo jak wyczytałem to tak, ale jest problem z automatycznym wyszukiwaniem satelit i należy to zrobić ręcznie .
Dziękuje za pomoc |
Musisz mieć także dekoder który odbiera kanały nadawane cyfrowo czyli z HotBirda 13E ja taki dokupiłem (dodatkowo ma DVB-T) bo ten co jest razcej nie da rady, a z anteną SAMY 65 walczę i puki co mam przerwę (nie chodzi tak jak powinna, nie wyszukuje i nie mogę jej ustawić aby działała automatycznie). Będę robił do niej sterowanie manualne - jak zrobię dam znać |
_________________ Dziwaczek II oraz Dziwaczek I
 |
|
|
|
 |
Numizmatyk
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-11-03, 21:34
|
|
|
| Dziękuję za odpowiedź chyba dam sobie z nią spokój. |
|
|
|
 |
dziwaczek
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato EuraMobil 625 1995r.
Nazwa załogi: dziwaczki
Pomógł: 17 razy Dołączył: 30 Sie 2010 Piwa: 58/18 Skąd: Osowiec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2017-11-03, 23:41
|
|
|
Jak działają silniki - można tanio przerobić |
_________________ Dziwaczek II oraz Dziwaczek I
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|