|
|
markiza uchwyty |
Autor |
Wiadomość |
kwlp
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Peugeot boxer l4h3
|
Wysłany: 2018-01-16, 01:05 markiza uchwyty
|
|
|
Witam, powoli rozpoczełem budowę na boxerze l4h3, i mam pytanie, ponieważ nie wybrałem jeszcze markizy jaką będę chciał zamontować. Pewnie 3,5m albo 4m ale czy mógłbym już zamontować uczwyty pod nią ? czy one są jakieś uniwersalne ? nie ukrywam że jak zabuduje dach i ściany to nie chciałbym ponownie rozbierać pod uchwyty. Aha markiza będzie na płaskiej powierzchni (prawie pionowej ) |
_________________ Paweł |
|
|
|
 |
Kamil Cz
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Benimar Europa 6000ST
Nazwa załogi: Kamil team
|
Wysłany: 2018-01-16, 07:38
|
|
|
Zacznij od tego jaką markiza będziesz montować. Chodzi mi o firmę i typ. Jak już się zdecydujesz lub kupisz to znajdziesz na stronie producenta lub w instrukcji montażu odpowiednie wieszaki. Do blaszakow są specjalne dedykowane . Weź też pod uwagę że masz przesuwne drzwi, wiec markiza musi być zamocowania nad dachem. |
_________________ Kamil |
|
|
|
 |
sławek w.
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato III
Nazwa załogi: Sławek W
|
Wysłany: 2018-01-16, 08:07
|
|
|
Uważaj na mocny skos górnej części ściany. U mnie wyszło na początku tak. Poczytaj i obejrzyj jak to rozwiązałem. https://www.camperteam.pl...er=asc&start=60
t_skos_ciany_pod_markiz_22_stopnie_167.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 13 raz(y) 68,25 KB |
|
|
|
|
 |
HENRYCZEK
weteran
Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lis 2011 Piwa: 81/131 Skąd: Południe
|
Wysłany: 2018-01-16, 08:25
|
|
|
Kamil Cz napisał/a: | Weź też pod uwagę że masz przesuwne drzwi, wiec markiza musi być zamocowania nad dachem. |
Niekoniecznie.Pisze że ma blaszaka H3 |
|
|
|
 |
Kamil Cz
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Benimar Europa 6000ST
Nazwa załogi: Kamil team
|
Wysłany: 2018-01-16, 18:17
|
|
|
No tak.
Masz rację.
Ten model ma podniesiony dach. |
_________________ Kamil |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|