|
|
Podróżowanie przy stoliku. |
Autor |
Wiadomość |
adomag
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit Rimor 96R
|
Wysłany: 2018-02-10, 21:02 Podróżowanie przy stoliku.
|
|
|
Witam. Macie jakieś sposoby lub patenty, by podróż na gąbce przy stoliku była bardziej wygodna? Jakieś podkładki, adaptery foteli, nie wiem nawet jak i czego szukać. Żona czasem narzeka, że na gąbce nie podróżuje się tak wygodnie jak w fotelu kierowcy czy pasażera. Mam forda transita z 96r i mnie, jako kierowcy, pięknie i wygodnie się siedzi, natomiast z tyłu siedzi żona i dwójka dzieci, jedno jeszcze w foteliku. Będę wdzięczny za podpowiedzi, czy stosujecie poduszki, nerki na szyję czy inne pomysły. Dzięki |
|
|
|
 |
Socale
Kombatant

Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale
Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/637 Skąd: Gubin
|
Wysłany: 2018-02-10, 21:26
|
|
|
Gąbki zawsze są niewygodne bo zazwyczaj robią za łóżka. Kwestia kompromisu.
Możesz rozważyć wstawienie luxfoteli z auta osobowego w jednym /tylnym rzędzie aby w razie jak będą robić za łóżko to będą nóżki tylko obsługiwać. A nóżki wygody nie wymagają, byleby nie były w dół. |
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
 |
|
|
|
 |
McGali
stary wyga

Twój sprzęt: Burstner A550 C25 2.0E LPG
Nazwa załogi: GaliTeam
|
Wysłany: 2018-02-11, 10:42
|
|
|
Socale napisał/a: | Gąbki zawsze są niewygodne bo zazwyczaj robią za łóżka. Kwestia kompromisu.
Możesz rozważyć wstawienie luxfoteli z auta osobowego w jednym /tylnym rzędzie aby w razie jak będą robić za łóżko to będą nóżki tylko obsługiwać. A nóżki wygody nie wymagają, byleby nie były w dół. |
Lepsze czyt. wygodniejsze siedzenia wiążą się przeważnie z większą masą |
|
|
|
 |
adomag
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit Rimor 96R
|
Wysłany: 2018-02-11, 14:18
|
|
|
Wielkie dzięki za podpowiedzi. Pomysł z ławka podoba mi się najbardziej, zwłaszcza< że w moim kamperku mam pasy z tyłu oryginalnie montowane. Myślę że ławka to będzie strzał w 10tke. Dzięki :-) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|