|
|
Gdzie na śląsku zrobię przegląd TRUMATIC? |
Autor |
Wiadomość |
pionier01
stary wyga

Twój sprzęt: LMC Liberty 570s 1997
Nazwa załogi: 4 facetów i jedna dziewczyna
|
Wysłany: 2018-04-09, 11:44 Gdzie na śląsku zrobię przegląd TRUMATIC?
|
|
|
Witam!
Chciałbym w najbliższych miesiącach zrobić przegląd bojlera i w ogóle TRUMATICA. Właśnie jestem w trakcie wymiany poszycia tylnego i remontu WC. Zauważyłem pewną rzecz, a mianowicie po podłączeniu prądu i odkręceniu butli gazowej TRUMA uruchamia się i zaczyna ogrzewać zabudowę. Bardzo wydajnie. Natomiast gdy zdemontowałem wszystkie elementy WC zauważyłem, że wąż od umywalki nie był na stałe połączony z bojlerem. Wiem że teraz usłyszę głosy JAK KUPOWAŁEŚ KAMPERA, ale nie w tym rzecz. Później na mnie nakrzyczycie!
Woda w WC spłukuje. Z kranu w kuchni tez leci woda, jednak nie ciepła. Więc stąd moje pytanie gdzie mogę zrobić przegląd TRUMY pod kątem ciepłej wody. Skoro nadmuch działa rewelacyjnie to być może nie będę musiał wymieniać sprzętu a skończy się na naprawie.
Puki mam WC bez mebli i toalety chciałbym mieć i ogrzewanie i ciepłą wodę.
Czy ktoś ma jakieś adresy?
trumatic C.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 15 raz(y) 87,76 KB |
|
|
|
|
 |
drzevo
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: 1996 Ducato Dethleffs A5250 2.8 JTD :)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Wrz 2016 Piwa: 9/21 Skąd: Maciek WWL
|
Wysłany: 2018-04-09, 12:22
|
|
|
Możesz spróbować np. tutaj:
Klaja |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|