|
|
|
Pytanie o postój w Warszawie - Galeria Północna |
| Autor |
Wiadomość |
dulare
weteran

Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G
Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
|
Wysłany: 2019-06-30, 19:01 Pytanie o postój w Warszawie - Galeria Północna
|
|
|
Poszukuję dobrego miejsca na zaparkowanie w nocy z czwartku na piątek oraz na ponad pół dnia w piątek - jak najbliżej Galerii Północnej w Warszawie.
Czy możecie polecić takie miejsce które będzie choć trochę zaciszne (nie przy samej głównej ulicy) i z którego nie będą nas chcieli wyrzucić w środku nocy?
Z góry dziękuję za sugestie
Gdyby ktoś się zastanawiał dlaczego szukamy takiego miejsca - jadę z córką na Mazury, chcemy w piątek obejrzeć najnowszego Spidermana zanim zapuścimy się w rejony w których ciężko o Cinema City Jeśli więc macie sugestie lepszego rozwiązania naszego "problemu" to też jestem otwarty. W Warszawie będziemy w nocy z czwartku na piątek, więc nie damy rady zdążyć na przedpremierowy pokaz we czwartek |
_________________ "Nie należy wierzyć wszystkiemu co się przeczyta w internecie" - Maria Skłodowska-Curie
Konwerter współrzędnych geograficznych i GPS |
|
|
|
 |
VivaVol
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Iveco Daily
|
Wysłany: 2019-06-30, 19:22
|
|
|
| Park4night mówi, że ul. Papirusów 1 może być dobrą i stosunkowo bliską miejscówką. |
|
|
|
 |
dulare
weteran

|
Wysłany: 2019-07-01, 07:18
|
|
|
| VivaVol, dzięki, dobre miejsce na spędzenie nocy |
_________________ "Nie należy wierzyć wszystkiemu co się przeczyta w internecie" - Maria Skłodowska-Curie
|
|
|
 |
niebieski-n2
doświadczony pisarz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Lut 2017 Piwa: 2/16 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2019-07-01, 07:20
|
|
|
| Tam, jak się pokręcisz, znajdziesz takie miejsce sam bez problemu. Wiele możliwości. |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2019-07-01, 09:57
|
|
|
| Zależy, w które rejony Mazur śmigasz bo w Olsztynie są multipleksy a wyjazd w letni piątek z Warszawy w kierunki mazurskie to dosyć upierdliwa sprawa... |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
dulare
weteran

|
Wysłany: 2019-07-01, 10:58
|
|
|
Bajaga, kwestia jest taka że do Cinema City mamy unlimitted czyli idziemy w cenie abonamentu
Najwcześniejszy seans z napisami (dubbinbu nie ścięrpię) jest o 11:45 więc koło 15:00 powinniśmy z tej Białołęki wyjeżdżać na północ. Myślę że jakoś się wsiami spokojnie potoczymy. Wiem że w piątek po południu jest ciężko, stąd wybór kina na północy miasta i już właściwie na granicy metropolii...
niebieski-n2, postaram się poszukać samodzielnie. Mam pewien problem z mapami Google bo zdjęcia satelitarne tamtego obszaru są raczej stare, a chciałem coś wybrać zanim dojadę na miejsce (nocą ciężko szukać czegoś sensownego, jak już jestem zmęczony :D ) |
|
|
|
 |
niebieski-n2
doświadczony pisarz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Lut 2017 Piwa: 2/16 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2019-07-01, 13:04
|
|
|
| Centralnie z tyłu masz taką uliczkę gdzie staniesz bez problemu lub pod mostem (i wiele innych) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|