Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2018-06-19, 16:51 Wesele w Gardzienicach (z gośćmi z CamperTeam)
Dzisiaj o godz. 20:00 (zaraz po meczu Polski z Senegalem) TVP Kultura prezentuje spektakl teatralny pt. "Bronowice w Gardzienicach".
Spektakl przygotowany i zrealizowany przez Europejski Ośrodek Praktyk Teatralnych w Gardzienicach (k/Piask).
Spektakl oparty na Weselu Wyspiańskiego, którego gośćmi są m.in. 2 kampery z CamperTeam na zaproszenie reżysera i dyrektora EOPT Gardzienice.
Nie wiem ile z tego co filmowano, znajdzie się na antenie, ale kamperki pewnie nam migną wśród gości.
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2018-06-24, 14:23
Cała inscenizacja przyjmowania gości weselnych, opowieści o spektaklu, przyśpiewki weselne, aż do przybycia Państwa Młodych nietypowym wehikułem - to na załączonym filmie. Sam spektakl można było obejrzeć, jak pisałem wcześniej, w TVP Kultura.
Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2018-06-24, 15:04
Wróciły wspomnienie z Gardzienic. Wspaniałe klimaty teatru i zabawy, piękno uliczek i zabudowy pałacowej. Jeszcze coś dla ciała - lody w Piaskach.
Włodek - dzięki.
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum