|
|
Citroen CX |
Autor |
Wiadomość |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2018-09-29, 14:34 Citroen CX
|
|
|
Ma ktoś może do sprzedania lub ew wie kto ma? Najważniejsze to przyzwoita blacharka. A baaaardzo chętnie wersja wydłużana pallas. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
Donat
weteran

Twój sprzęt: Peugeot J5 i Citroen Jumper
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Mar 2010 Piwa: 71/57 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2018-09-30, 09:11
|
|
|
Cxy z przyzwoitą blacharką zaczynają sie od 10 000 euro i nalezy ich szukać na poludniu Francji lub w Szwajcarii W Polsce czasami coś sie trafia ale z reguly to auta po przeszczepach. |
_________________ Donat - Radom
Mój poprzedni sprzęt:
 |
|
|
|
 |
Donat
weteran

Twój sprzęt: Peugeot J5 i Citroen Jumper
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Mar 2010 Piwa: 71/57 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2018-09-30, 09:12
|
|
|
Pallas tak samo jak Athena to nazwa modelu mocno zubozonego czesto z silnikiem 2,0. Szukaj wersji Limusine lub Prestige. Te dwa ostatnie to tzw top modele. Z tym ze ostatni wystepowal tylko w benzynie a przedostatni takze w dieslu |
_________________ Donat - Radom
Mój poprzedni sprzęt:
 |
|
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2018-09-30, 09:50
|
|
|
Donat napisał/a: | Pallas tak samo jak Athena to nazwa modelu mocno zubozonego czesto z silnikiem 2,0. Szukaj wersji Limusine lub Prestige. Te dwa ostatnie to tzw top modele. Z tym ze ostatni wystepowal tylko w benzynie a przedostatni takze w dieslu |
Rodzaj silnika i skrzyni obojętny. Liczy się tylko blacha i kompletność. Faktycznie pomyliłem pallas z prestige. Oczywiście super byłoby też 7 osobowe kombi familiale. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 274/1281 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|