Ano... wlizuje nad kierownicę i mam z tamtąd piękny widok na telewizor i kampera.
Nie mamy za to rozdzielności majątkowej z Moniką żoną mą.
Jest agresywna w nocy... wolę więc na przecipołożnym biegunie sypiać
Ps. Po kilkudziesięciu latach współżycia, spanie z żoną własną, to kaziordzctwo ponoć?
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 275/77 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2018-10-12, 12:31
Takie pytanie za sto punktów...czy ją jakieś kampery integry co nie trzeba oparć foteli składać przed rozłożeniem łóżka?
Twój sprzęt: LMC LIBERTY EXPLORER I 720 G
Nazwa załogi: STANDER Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2015 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2018-10-12, 13:01
Andrzej 73 napisał/a:
Takie pytanie za sto punktów...czy ją jakieś kampery integry co nie trzeba oparć foteli składać przed rozłożeniem łóżka
Nie spotkałem ale położyć oparcie to dwie sekundy i nie stanowi to problemu podobnie z rozłożeniem
W półintegrze z upuszczanym łóżkiem fotele pocostają rozłożone ale łóżko przysłanie dżwi wejściowe
dlatego zmieniłem.
Twój sprzęt: LMC LIBERTY EXPLORER I 720 G
Nazwa załogi: STANDER Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2015 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2018-10-12, 21:57
Bronek napisał/a:
Wkurza mnie też blokada obrotu. O ile podczas jazdy, to zrozumiałe to na postoju upierdliwe.
Moje obrotnice lewa i prawa blokują się tylko w jednym punkcie przy ustawieniu do kierunku jazdy poza tym punktem obracają sie swobodnie a klik składania oparć faktycznie super sprawa
Taboret/podest fajny nawet do domu.Jest stabilny. Złażąc z wyrka bosą stopą nie stąpasz po badziewiatej drabinie aluminiowej..
Akurat mnie to się nie podoba. W poprzednim też wywaliłem drabinkę na tylne wyrko
No i robi stoliczek akurat tam gdzie nam pasuje postawić bezkolizyjnie ekspresik.
To sprawa jak zwykle indywidualna
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 275/77 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2018-10-13, 01:29
stander napisał/a:
W półintegrze z upuszczanym łóżkiem fotele pocostają rozłożone ale łóżko przysłanie dżwi wejściowe
Fakt kiepskie rozwiązanie , my wchodzimy i wychodzimy swobodnie.
Co do taborka przekształcanego w schodki , to bardzo fajna sprawa.
Tylko gdzie ja mógłbym go postawić w kamperze?
U nas stoi w miejscu wywalonego siedziska. Gdyż pięć miejsc przy stole, to aż nadto.
Gdyby jednak potrzeba było biesiadować w siedmioro, to dwa krzesełka wejdą a ten stoliczkek między fotele pasażera i kierowcy..
To jeden z niewielu moich udanych, tanich zkupów kamperowych. Ale jak zwykle, to co dla mnie jest OK, nie musi być dla innych przydatne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum