|
|
Burstner Family 630 |
Autor |
Wiadomość |
tango
początkujący forumowicz
|
|
|
|
 |
Horte
zaawansowany

Twój sprzęt: Ford Nobel Art
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Lip 2017 Piwa: 14/9 Skąd: okolice Poznania
|
Wysłany: 2019-04-26, 10:50
|
|
|
Poczytaj trochę o silniku 2.2.
Jak Cię to nie zrazi, to umów się na oględziny. |
|
|
|
 |
tango
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2019-04-26, 12:53
|
|
|
Silnik mnie nie odrzuca natomiast bardziej pytam o to czy cena jest adekwatna? |
|
|
|
 |
Horte
zaawansowany

Twój sprzęt: Ford Nobel Art
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Lip 2017 Piwa: 14/9 Skąd: okolice Poznania
|
Wysłany: 2019-04-26, 13:13
|
|
|
Za ten sam rocznik i ten sam silnik (zabudowa Rimor z piętrowym łóżkiem) kolega w zeszłym roku położył 90 tys.
Cena musi odzwierciedlać stan auta. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2019-04-27, 18:16
|
|
|
A mojemu koledze , ten sam rocznik, ten sam silnik ,podobny przebieg, miał 3 awarie za granica w przeciagu kilku dni. Ale to chyba przypadek. |
|
|
|
 |
markomac
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2019-06-15, 17:46
|
|
|
Kolego, oglądałem tego kampera. Po zdjęcia tony szpachli, wszechobecnej korozji, malowania wałkiem sufitu od środka, zniszczonej deski rozdzielczej, koszmarnie brudnego wnętrza, zużytych tarcz i popękanych opon, komputera z nieodpowiadającą jedną szyną (był ze mną kolega mechanik i mieliśmy komputer diagnostyczny), śladów wody na pofałdowanych elementach wewnętrznych, etc. zapraszam na priv. Zapachu w tylnej części pojazdu niestety nie udało mi się sfotografować, a szkoda. Może jakby właściciel pare razy zapłacił za paliwo, czas i fatygę, to opis na olx wyglądałby inaczej. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|