Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2019-08-28, 00:25 C.d. Rumunii po Transfagaraskiej
Po trasie Transfagaraskiej nie mieliśmy żadnych konkretnych planów. Szukaliśmy na mapie i mało ciekawym przewodniku, co należy dalej zobaczyć w Rumunii. Ponieważ my z Elą byliśmy już w Bran, zaproponowaliśmy Ilonie, aby zwiedziła zamek, bo było to po drodze do Rasnov-Zamek Chłopski, Sinaia-Zamek Karola I-go.
Następnie było Targoviste - 1. stolica Rumuni, Wulkany błotne a kolejny nocleg wypadł nam w Fetesti.
Twój sprzęt: Wygodny camper z wozidłem i zmywarką Pomógł: 14 razy Dołączył: 26 Paź 2008 Piwa: 74/72 Skąd: tam gdzie lepiej
Wysłany: 2019-08-28, 12:30
Włodku
Ursus to jest jedno z najlepszych piw w Rununii, smakowo super.
Centralne browary mieszczą się na obrzeżach Buzau gdzie szefem sprzedaży jest mój znajomek z czasów " słusznie minionych".
Trzy lata temu trudno mi było od niego wyjechać, tak smakowaliśmy piweczko.
Super relacja.
Pozdrawiam
Ciebie i Szanowną Małżonkę
oczywiście wirtualne poleciało.
w realu będzie jak się trafimy.
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2019-08-31, 14:49
Ponieważ słoneczko dało nam popalić, pędziliśmy nad morze aby trochę odetchnąć. Pogoda zrobiła nam psikusa bo temperatura nad morzem spadła do 25°C.
Ale przynajmniej pobyczyliśmy się trochę w fajnym bezpłatnym miejscu, w cieniu drzew, 200 m od plaży. Ochrona nieczynnych hoteli udostępniła nam nawet wodę do uzupełnienia w kamperach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum