|
|
Listopadowy wypad do Rosji przez Łotwę. Całoroczny kemping. |
Autor |
Wiadomość |
Harbuz
trochę już popisał

Twój sprzęt: Ford Transit Riviera
|
Wysłany: 2019-10-29, 21:21 Listopadowy wypad do Rosji przez Łotwę. Całoroczny kemping.
|
|
|
Witam Szanowne Grono.
Jak w temacie. Wybieram się do Moskwy przez Katyń. Szukam na trasie miejsca do założenia na noc bazy. Wiem, że są Druskienniki, ale szukam czegoś wyżej? Może być bardziej zachodnia Litwa, lub już trochę dalej Łotwa. Chciałbym nadrobić drogi bo z Druskiennik do Katynia mapa pokazuję 10,5 godz. Plus pauza w trasie, papierologia na granicy to wyjdzie z 15? Potrzebuje pierwszego dnia nadrobić trasy.
Pozdrawiam i dziękuje. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2019-10-30, 07:51
|
|
|
Harbuz napisał/a: | , papierologia na granicy to wyjdzie z 15? |
Optymista. |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 564/302 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2019-10-30, 09:44
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | Harbuz napisał/a: | , papierologia na granicy to wyjdzie z 15? |
Optymista. |
Przejeżdżałem motocyklem granicę Łotewsko Rosyjską. Było szybko i sprawnie. Przede mną raptem kilka samochodów. Pewnie zależy jak się trafi. |
|
|
|
 |
Harbuz
trochę już popisał

Twój sprzęt: Ford Transit Riviera
|
Wysłany: 2019-10-30, 14:08
|
|
|
gryz3k napisał/a: | zbyszekwoj napisał/a: | Harbuz napisał/a: | , papierologia na granicy to wyjdzie z 15? |
Optymista. |
Przejeżdżałem motocyklem granicę Łotewsko Rosyjską. Było szybko i sprawnie. Przede mną raptem kilka samochodów. Pewnie zależy jak się trafi. |
Odbiegamy od tematu, ale byłem w tym roku Charków-Biełgorod. Żeby nie zmiana pograniczników to 20 min. cała procedura. Nie ma strachu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|