|
|
|
Peugeot i Fiat pomoc w obejrzeniu Zgierz / Kanzas |
| Autor |
Wiadomość |
Żywiec
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: szukam
|
Wysłany: 2020-01-10, 20:55 Peugeot i Fiat pomoc w obejrzeniu Zgierz / Kanzas
|
|
|
Cześć,
Czy jest osoba w okolicach Zgierza, Łodzi, Kanzas, która mogłaby pomoc mi w oględzinach tego Puga:
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDB4HlC.html
Fiat:
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDvbpGS.html
Żadnego jeszcze kampera nie oglądałem w realu wiec chciałbym zabrać ze sobą osobę doświadczoną w temacie, będzie to dobra baza do Ew dalszych poszukiwań .
Z góry dziękuje .
Maciej |
| Ostatnio zmieniony przez Żywiec 2020-01-11, 14:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Jacek Górka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Pilote Sensation 740
Nazwa załogi: Łodziaki
|
Wysłany: 2020-01-10, 21:06
|
|
|
| ...... |
_________________ " Żadna kwatera nie zastąpi kampera "
 |
| |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2020-01-10, 23:09
|
|
|
|
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
Falconers
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2020-01-17, 12:25
|
|
|
| Oglądałem jednego i drugiego, wart zainteresowania jest jedynie ten z Konstantynowa - ale, cuchnie papierosami, miał remontowany tył we własnym zakresie, elektryka dołożona przez "złotą rączkę", silnik wydaje się ok, kamera cofania przetpotopowa. Moim zdaniem cena musi być obniżona o ok5 k i wtedy wart rozważenia kupna. |
|
|
|
 |
Żywiec
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: szukam
|
Wysłany: 2020-01-20, 09:44
|
|
|
| Falconers napisał/a: | | Oglądałem jednego i drugiego, wart zainteresowania jest jedynie ten z Konstantynowa - ale, cuchnie papierosami, miał remontowany tył we własnym zakresie, elektryka dołożona przez "złotą rączkę", silnik wydaje się ok, kamera cofania przetpotopowa. Moim zdaniem cena musi być obniżona o ok5 k i wtedy wart rozważenia kupna. |
Tak zgadza się wszystko. Oglądałem i mam podobne wrażenia. Zaproponowałem niższą cenę - zobaczymy.. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|