|
|
Dwa samochody - ten sam nr rejestracyjny całkiem legalnie |
Autor |
Wiadomość |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2020-01-24, 16:07 Dwa samochody - ten sam nr rejestracyjny całkiem legalnie
|
|
|
bliższe informacje https://milicjanty.pl/ |
_________________ Krawat dodaje szyku.
Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
 |
ferguson
zaawansowany

Twój sprzęt: Nissan Urvan 4x4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2014 Piwa: 5/1 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2020-01-24, 23:30
|
|
|
Trochę już mam na karku, i wiele idiotyzmów doświadczałem, więc to mnie nie dziwi. Zmiana nazwy z milicji na policję nie zmieniła osobowości funkcjonariuszy. Sposoby myślenia i funkcjonowania urzędników też się nie zmieniło. Przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka. |
_________________ Pozdrawia Krzysztof |
|
|
|
 |
RoWeRs
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: T6 california
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Kwi 2015 Piwa: 12/4 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2020-01-25, 10:41
|
|
|
ferguson napisał/a: | Trochę już mam na karku, i wiele idiotyzmów doświadczałem, więc to mnie nie dziwi. Zmiana nazwy z milicji na policję nie zmieniła osobowości funkcjonariuszy. Sposoby myślenia i funkcjonowania urzędników też się nie zmieniło. Przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka. |
Nic dodać nic ująć .... |
_________________ VW T6 CALI | VW CADDY
Wycieczki rowerowe |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|