|
|
Grand California |
Autor |
Wiadomość |
MiroslawW
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2021-02-02, 15:18 Grand California
|
|
|
Witajcie zastanawiam się nad zakupem samochodu VW Grand California. Podoba mi się wizualnie nie jest za duży - łatwiej nim manewrować i jest rozwiązaniem fabrycznym ( w sumie nie wiem czy to zaleta czy wada ). Czy ktoś ma doświadczenie z tym samochodem ? mieszkam w Radomiu i jest firma w Lublinie, która wynajmuje coś takiego i chętnie bym skorzystał przed zakupem. Ktoś tym jeździł ? Z tego co słyszałem to crafter jako samochód dostawczy zbiera bardzo dobre opinie - wiec zakładam ze podróżowanie nim jest znacznie przyjemniejsze niż półintegrą którą też rozważam. Oglądałem ostatnio RollerTeam w piasecznie i jakośc wykonania w środku niestety nie była najwyższa i trochę się zraziłem.
Z góry dziękuje za rady
[ Komentarz dodany przez: Banan: 2021-02-02, 15:24 ]
Usunąłem link reklamowy |
Ostatnio zmieniony przez Banan 2021-02-02, 15:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Banan
Administrator LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 360/502 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2021-02-02, 15:28
|
|
|
Witam
Na początek zapraszam TU
Odnośnie użytkowania tej zabudowy, koledzy je mający chętnie podzielą się wrażeniami bez Twoich linków reklamowych
|
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|