|
|
kaseta dometic |
Autor |
Wiadomość |
aktimel1
trochę już popisał
|
Wysłany: 2020-05-05, 16:00 kaseta dometic
|
|
|
Witam
podczas ostatniego wyjazdu zauważyłem ze nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak, czy da się to jakoś przykleić na miejsce ? czy kaseta jest otwierana w jakiś sposób ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
yamah
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus
Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 266/109 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2020-05-05, 19:38 Re: kaseta dometic
|
|
|
aktimel1 napisał/a: | Witam
podczas ostatniego wyjazdu zauważyłem ze nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak, czy da się to jakoś przykleić na miejsce ? czy kaseta jest otwierana w jakiś sposób ?
Pozdrawiam |
Tutaj wejście :
a tu słynny pływak :
 |
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
 |
|
|
|
 |
moskit
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-C LINE
Nazwa załogi: moskit
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2014 Piwa: 117/43 Skąd: Ożarów Maz.
|
Wysłany: 2020-05-05, 20:17
|
|
|
sklepy kamperowe mają w sprzedaży zestawy naprawcze. |
_________________ Wielkie rzeczy nie powstają w wyniku impulsu, a w wyniku poskładania małych rzeczy w jedną całość
Vincent Van Gogh |
|
|
|
 |
krzlac
Kombatant

Twój sprzęt: EBAC Traveler na Boxerze L3H2 2,2 120KM
Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Paź 2011 Piwa: 137/5 Skąd: Gowarzewo k/Poznania
|
Wysłany: 2020-05-05, 20:47 Re: kaseta dometic
|
|
|
aktimel1 napisał/a: | ...nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak... |
To częsta usterka, mnie taż spotkała. Od tego czasu zaglądam w dziurę i nie tęsknie za kontrolką. Moim zdaniem zbędny gadżet. |
_________________ WYPRAWY NIE TYLKO WĘDKARSKIE
http://www.wilex.com.pl
 |
|
|
|
 |
rjas
stary wyga

Twój sprzęt: Chausson 720 Titanium
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 23/13 Skąd: Przybysławice/Kraków
|
Wysłany: 2020-05-06, 00:54 Re: kaseta dometic
|
|
|
krzlac napisał/a: | aktimel1 napisał/a: | ...nie działa wskaźnik napełnienia kasety, ułamał się pływak... |
To częsta usterka, mnie taż spotkała. Od tego czasu zaglądam w dziurę i nie tęsknie za kontrolką. Moim zdaniem zbędny gadżet. |
U mnie to nigdy nie działało i jakoś żyję. Nie żebym z przyjemnością zaglądał w tą czarną dziurę, ale zawsze mimochodem się zerka i nigdy z tego powodu nic się nie przelało ani nie wylało. Kot zawsze wyprowadzony we właściwym czasie |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|