|
|
|
Coś nie teges z kuchnią |
| Autor |
Wiadomość |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2020-06-29, 17:28 Coś nie teges z kuchnią
|
|
|
Mam małą zagwozdkę - nie dopływa mi gaz do palników. Coś tam delikatnie fuknęło z dwóch palników i du.... Gaz dochodzi do lodówki i trumy(wszystko grzeje) - a w trzech palnikach -0.
Jak przyczyna - wszystkie kurki główne przełączone na pion - rezultatu w kuchni brak. Dajcie jakieś rady - za kilka dni chciałem z rodzinką powłóczyć się po Kaszubach i jak nic z tym nie zrobię- to czekają mnie kartusze gazowe i przenośna kuchenka. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
HENRYCZEK
weteran
Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lis 2011 Piwa: 81/131 Skąd: Południe
|
Wysłany: 2020-06-29, 17:37
|
|
|
| Ja tak miałem w poprzednim kamperku po gruntownym myciu kuchenki , woda przez dysze wlała się do przewodów. |
|
|
|
 |
Gewehr
weteran

Pomógł: 39 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Piwa: 226/114 Skąd: AmWarsztat.pl
|
Wysłany: 2020-06-29, 17:39
|
|
|
| Jak dasz radę, to odkręć przewód pomiędzy kuchenką, a dodatkowym zaworem i zobacz czy leci gaz. Najpewniej uległ uszkodzeniu zawór zamykający dopływ gazu do kuchenki. |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2020-06-29, 21:51
|
|
|
| No też mi tak kolega MirekKliny doradzał - ale jeśli jest uszkodzony zawór przełącznika - to czy on jest nienaprawialny. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|