|
|
Dolny Śląsk / Izery - co polecacie? |
Autor |
Wiadomość |
kamperowicz
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: LMC Lord Liberty 6400 Fiat Ducato 2.5 D 1990
|
Wysłany: 2020-11-08, 02:46 Dolny Śląsk / Izery - co polecacie?
|
|
|
Hello, wybieram się na weekend w okolice Świeradowa, ogólnie cały Dolny Śląsk wchodzi w grę, macie tam jakieś swoje ulubione miejscówki godne polecenia? Sprawdziłem mapki i nie ma tam za dużo punktów
Pozdrowionka |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 320/18 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2020-11-08, 07:31
|
|
|
wejdź na stronę czaswlas, tam są wszelkie miejsca biwakowe, parkingi leśne, wiaty itp. |
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
smok_wawelski
weteran

Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Kwi 2019 Piwa: 122/77 Skąd: Kraków-przedmieścia
|
Wysłany: 2020-11-08, 12:47
|
|
|
Dolny Śląsk to bardzo szerokie pojecie.
Wczoraj Kolega zamieścił trochę podobny post tyle że chodziło o Pomorze, podałem mu kilka sugestii i temat bardzo ładnie się rozwinął - zajrzyj proszę TUTAJ może i Tobie niektóre z tych sugestii pomogą
Taka sama prośba do Ciebie jak w tamtym wątku - nie odbieraj proszę tego mojego posta jak kasowanie Świeżaka - moim celem jest pomóc i ukierunkować tak abyś szybciej uzyskał potrzebne Ci info
Określ może czy przez pojecie "miejscówka" rozumiesz jakieś atrakcje turystyczne czy miejsca postoju. okolice Świeradowa raczej mi nie znane ale okolice Wałbrzych, Złoty Stok, Kłodzko - mogę podrzucić choć nie w pełni kamperowo bo włóczyłem się tam jeszcze z ogonem |
_________________ O najlepszym towarzystwie mówi się, że rozmowa w nim poucza, a milczenie kształci.
Prawdę swą należy mówić głośno, nie schlebiając ani rzeczom, ani wypadkom, ani stosunkom, ani ideom. |
|
|
|
|
 |
grzegorz_wol
weteran
Twój sprzęt: Knaus 595 '98
Nazwa załogi: powolniaki
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2015 Piwa: 80/64 Skąd: Piła
|
Wysłany: 2020-11-08, 21:52
|
|
|
Dolny Śląsk to kraina obfitości atrakcji.....
Napisz co lubisz zwiedzać: zamki, bunkry, kopalnie, fortyfikacje, formy skalne, widoki.
Będziesz zwiedzał z samochodu, z buta, rowerem? |
|
|
|
 |
kamperowicz
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: LMC Lord Liberty 6400 Fiat Ducato 2.5 D 1990
|
Wysłany: 2020-11-09, 22:28
|
|
|
Hello dziękuję za odpowiedzi
Tak naprawdę to będą to pierwsze testy kamperka
Na ten moment wymyśliłem nocleg na wzgórzu z widokiem na góry, a później single tracki w Świeradowie.
Jestem otwarty naprawdę na wszystkie propozycje,
wiem, że większość z Was już kończy sezon i wszystkie fajne miejscówki są jeszcze fajniejsze jak jest ciepełko
Wiosną na pewno będę celował w coś off the grid, daleko od drogi i z dostępem do wody, żeby móc tam pokoczować kilka dobrych dni |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|