|
|
Przesunięty przez: Świstak 2021-01-03, 10:22 |
Umywalka skladana |
| Autor |
Wiadomość |
Zyggi
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Autobus
|
|
|
|
 |
Darek Szczecin
Kombatant
Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Wrz 2014 Piwa: 113/163 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2020-10-18, 11:05 Re: Umywalka skladana
|
|
|
poszukaj czegoś innego, to coś się nie nadaje , autentycznie wyrzuciłem do eco portu ,
zrobione jest to z tworzywa nie podobnego do czegoś znanego, najbardziej przypomina materiał na kubki do jogurtu.
Dodatkowo sposób opróżniania jest kretyński |
|
|
|
 |
LukF
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Pomógł: 11 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 550/428 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2020-10-18, 11:30
|
|
|
Umywalka składana to chyba niedobry pomysł.
Najpierw sikam, potem chcę umyć ręce. Ale najpierw tymi rękoma macam umywalkę by ją rozłożyć do mycia. Dla mnie taka kolejność nie ma nic wspólnego z higieną....
Piszesz, że w autobusie będziesz TO montował. Mało tam masz miejsca na normalną umywaleczkę jeśli my na 7 metrach się mieścimy????
Ja nawet w normalnej umywalce miałem problem z odpływem o czym piszę w wątku "pomocy- mam problem..." A co dopiero odpływ w składanej. Masakra !!! |
|
|
|
 |
darek 61
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2020-10-18, 13:17
|
|
|
| W autokarze składana umywalka,lepiej pomyśl o łazience przynajmniej 3m kwadratowe.Na to w autokarze bym miejsca nie żałował. |
|
 |
Zyggi
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Autobus
|
Wysłany: 2020-10-18, 18:48
|
|
|
| Autobus z ukladem mid engine byl kupiony z zamierzeniem zrobienia garazu na maly samochod. Dlatego tez probuje zaoszczedzic miejsce, chociaz rzeczywiscie macie racje z ta umywalka... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|