|
|
Ford Transit Nugget - Ktoś posiada? |
Autor |
Wiadomość |
SzymonW
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: szukam, narazie przyczepa
|
Wysłany: 2021-02-08, 09:12 Ford Transit Nugget - Ktoś posiada?
|
|
|
Hej.
Chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz. Trochę działam na forum karawaningowym jako iż posiadam przyczepę obecnie.
Myślę o zmianie na coś bardziej mobilnego.
Interesuje mnie Ford Transit custom Nugget z otwieranym dachem.
Niestety w PL nawet w salonie za bardzo nie ma gdzie obejrzeć na żywo. W DE trochę tego jest, ale obecnie dość duży problem, aby pojechać i zobaczyć bez jakiejś dziwnej kwarantanny.
Stąd też pytanie, czy na forum ktoś ma takie cudo, najlepiej gdzieś na południu polski ( Śląsk i okolice ) i można by zobaczyć, pogadać jak to w rzeczywistości wygląda.
Widziałem kilka wątków na forum, które wspominały o Nugget, ale szukam właściciela.
Pozdrawiam
Szymon |
|
|
|
|
 |
darek 61
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2021-02-08, 10:05
|
|
|
Jeden BIG NUGGET jest w Swarzędzu ,czasami go widzę. |
|
 |
Darek Szczecin
Kombatant
Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Wrz 2014 Piwa: 113/163 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2021-02-08, 11:27 Re: Ford Transit Nugget - Ktoś posiada?
|
|
|
SzymonW napisał/a: | Hej.
Chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz. Trochę działam na forum karawaningowym jako iż posiadam przyczepę obecnie.
Myślę o zmianie na coś bardziej mobilnego.
Interesuje mnie Ford Transit custom Nugget z otwieranym dachem.
Niestety w PL nawet w salonie za bardzo nie ma gdzie obejrzeć na żywo. W DE trochę tego jest, ale obecnie dość duży problem, aby pojechać i zobaczyć bez jakiejś dziwnej kwarantanny.
Stąd też pytanie, czy na forum ktoś ma takie cudo, najlepiej gdzieś na południu polski ( Śląsk i okolice ) i można by zobaczyć, pogadać jak to w rzeczywistości wygląda.
Widziałem kilka wątków na forum, które wspominały o Nugget, ale szukam właściciela.
Pozdrawiam
Szymon |
Miałem takie coś rocznik 2015, ale wersję z dachem wysokim stałym. zabudowa dolna w obu wersjach taka sama, jak masz pytania to pisz, Ogólnie auto takie sobie, mój był prędki 170 kucy i to tyle zalet |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|