|
|
Rozkładane łóżko-kanapa z pasami bezpieczeństwa. |
Autor |
Wiadomość |
Konradu
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Opel Vivaro
|
Wysłany: 2021-01-05, 21:48 Rozkładane łóżko-kanapa z pasami bezpieczeństwa.
|
|
|
Hej, mam problem ze znalezieniem innych niż VW Multivan ławek rozkładanych do łóżka, z których aut można wziąćtaką ławeczkę? Widzę że w http://buskamper.pl/ robią Movano i Traffici/Vivaro z podwójnymi kanapami. Mają pasy, ale czytam żesamochód z kanapą mającą miejsce na śruby inne ńiż fabryczny rozstaw, nie może przejść przeglądu. Spawam więc adapter jestem wstanie zrobić profesjonalny.
Jakie kanapy są przez Was polecane?
Jak to jest z montażem niefabrycznej kanapy?
Czy można używać pasów ze słupka bocznego, czy musi być zintegrowany z ławką?
2EFB8314-45EF-4F76-8452-52FF1D707318.jpeg Kanapa podwójna rozkładana |
 |
Plik ściągnięto 24 raz(y) 1,32 MB |
|
|
|
|
 |
Socale
Kombatant

Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale
Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/637 Skąd: Gubin
|
Wysłany: 2021-01-05, 22:55
|
|
|
Na pewno nic nie przemycasz?
Ja w swoich busach montuję systemy Inpro 6 i 7 a w 2021 wchodzi wersja 8 to już dla wysokich osób, Outpro w komplecie ze "skrzydłami" czyli +20cm, to już mistrzostwo kosmosu wewnątrz i pod markizą, można z nimi dowolnie rozporządzać niemal pod każdym względem i oczywiście wszystkie homologowane, warunkiem jest profesjonalny montaż.
To co zapodałeś w linku to jakieś zabytki są. |
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
 |
|
|
|
 |
Piasek1
weteran
Twój sprzęt: W638 V230TD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2020 Piwa: 30/25 Skąd: Piotrków Kujawski
|
Wysłany: 2021-01-06, 08:41
|
|
|
A mógłbyś coś dokładniej bo sam jestem tym zainteresowany (choć jakiś tam projekt home-made w głowie mam) ale to zawsze będzie rzeźba... zaś pod hasłem Inpro 6 czy tam 7 google znajduje mi dewelopera z Gdańska. |
_________________ https://www.camperteam.pl...pic.php?t=36109 |
|
|
|
 |
Konradu
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Opel Vivaro
|
Wysłany: 2021-01-06, 19:35
|
|
|
Super, dzięki! Prawda że te kanapy z T5 sa starym typem, ale szukałem czegoś bazowego co i tak oddamy do tapicera pewnie. Widzę że są kanapy typu RIB ale są za 12tys. Przytoczona firma robi całą zabudowę za 22tys więc spodziewam się że kanapa ze zdjęcia nie mogła kosztować 60% ich pracy, a powiedz czy możesz rzucićlinka do inpro? My wyskoczyły ławeczki do ćeiczeń jak szukałem za tymi kanapami. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|