Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 328/21 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2021-02-26, 18:07 Ciekawa zabudowa
znalazłem film przedstawiający pojazd Iveco z zabudową SANTO INÁCIO, wydaje mi się, że 7,5t DMC.
napęd na tył na bliźniakach (to co lubię).
przede wszystkim kilka bardzo ciekawych, pomysłowych rozwiązań, jakich nie spotkałem w innych zabudowach, między innymi: kuchnia i TV na zewnątrz, czy stolik wewnątrz.
Twój sprzęt: Transit VII Challenger Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sty 2020 Piwa: 11/1 Skąd: Strzelin
Wysłany: 2021-02-26, 18:30
Generalnie nie oglądam takich filmików bo dostaję ślinotoku Jednak obejrzałem z ciekawości tego o czym pisałeś - dostałem ślinotoku Ale dziwne, że nie ma trumy tylko chińskie webasto. I kamera wsteczna na chińskim lusterku
_________________ Dethleffs Nomad->Transit IV Pilote -> Transit VII Challenger
Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/636 Skąd: Gubin
Wysłany: 2021-02-26, 21:00
Stolik i łóżko jak dla mnie pomysł genialny, niestety realizowany tylko w slajdzie, ale jakby pomyśleć...
Łóżko to ma być łóżko i tu się je realizuje nie na stole jak u nas w każdym kamperze
No i jazda pasażerów/dzieci w pasach... plecami do okna, z widokiem na drzwi - jak w klatce.
Mógłby być dłuższy o tyle żeby tylne łóżka wzdłużne były i tym samym mikro garaż byłby garażem a nie skrytką, wówczas wybaczam tonaż i bliźniaki.
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum