|
|
Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:22 |
Targi Caravan & Turistik Frankfurt nad Odrą |
Autor |
Wiadomość |
Romek
zaawansowany

Twój sprzęt: Mc Louis SEA Joint E33
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Lis 2007 Piwa: 2/2 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2009-01-21, 22:12 Targi Caravan & Turistik Frankfurt nad Odrą
|
|
|
W dniach od 23 do 25.01.2009 r. odbędą się targi Caravan & Turistik we Frankfurcie nad Odrą ( odl. ok.150 km od Szczecina)
W 2008 r byliśmy na tych targach z Bogdanem jest to bardzo skromna wystawa kilku producentów samochodów campingowych .
Wybieram się na wycieczkę w sobotę 24.01 rano.
http://www.reisemesse-brandenburg.de/
Dokładny adres :
Messegelände Frankfurt (Oder)
ul.Messering 3
15234 Frankfurt (Oder)
czynne od godz.10 do 18
cena biletu 4,5 EUR |
_________________ Romek |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2009-01-22, 16:37
|
|
|
Jakoś nie mogę doczytać kto będzie się wystawiał na tych targach.
Po ostatniej wizycie w Poznaniu z pewną taką nieśmiałością podchodzę do imprez z mniejszą renomą . |
|
|
|
 |
Romek
zaawansowany

|
Wysłany: 2009-01-22, 17:49
|
|
|
Masz rację nie można się doszukać kto będzie się wystawiał .
W zeszłym roku było chyba trzech czy czterech wystawców , są to bardzo kameralne targi . Tylko ja chcę przy okazji zajechać do gościa który wypożycza i sprzedaje kampery marki Adria i TEC .
http://www.zebra-caravan.eu/deutsch/home.php |
|
|
|
 |
Romek
zaawansowany

|
Wysłany: 2009-01-25, 15:55
|
|
|
Byliśmy wczoraj na targach tzn.Bogdan , Andrzej i Ja + 3 osoby towarzyszące.
Jestem b.zadowolony z tej eskapady było ok 30 kamperów takich marek jak Adria , Carado , Hobby , Chausson , Challender w jednej hali .Ta niewielka ilość pozwoliła spokojne pomarzyć i podelektować się wnętrzami.Wystawcami byli dealerzy z okolic Frankfurtu /O .
W halach następnych wystawiali się dealerzy samochodów osobowych i motocykli .Jedna hala poświęcona była turystyce tzn. wystawiały się firmy turystyczne z niemiec i polski .
Mnie najbardziej zafascynował Kamper ADRIA Coral S 67o SL
Mam prośbę do moderatora aby przeniósł ten temat do ........ Karawaningowe: Czasopisma, Strony www, Targi ; Targi karwaningowe |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2009-01-25, 16:23
|
|
|
Romek napisał/a: | Jestem b.zadowolony z tej eskapady |
I to jest Najważniejsze. Romek napisał/a: | Mnie najbardziej zafascynował Kamper ADRIA Coral S 67o SL
|
Romeczku, zgadzam się z Tobą, Coralek jest śliczny i wręcz idealny dla dwóch osób (ja osobiście jestem leniuszkiem i nie lubię rozkładać łóżek.)
Te łóżka z tyłu są rewelacyjne i bardzo wygodne. Wiem co gadam, bo takie mam w moim Maleństwie - Izolce. . Lubię na nich wypoczywać, popijając kawkę i rozwiązując krzyżówki.
Pozdrówka |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2009-01-25, 21:51
|
|
|
Zgadzam się z przedmówcą.
Corale Adrii są bardzo fajniutkimi sprzetami. Na jednym ze zdjęć pod stolikiem widać dodatkowe ogrzewanie wodne przestrzeni mieszkalnej- zajefajna sprawa.
Mało brakowało a byłbym wraz z koleżanką małżonką posiadaczem takiego koralika. Wprawszie nie nowego, ale zawsze.
A tak dzieciaki nasze każą nam za małpy robić i skakać po łóżeczkach piętrowych.
Czyli podsumowując wyprawa się udała ...
To fajnie. A Miałem wrażenie że będzie kicha taka ja Tour Salon w Poznaniu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|