Twój sprzęt: VW T6 204KM DSG7 4MOTION Stylevan Equinox II
Nazwa załogi: Stylevanek Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lip 2015 Piwa: 350/162 Skąd: Francja
Wysłany: 2021-08-22, 12:17 Spotkania forumowiczów w Grecji
Zakładam ten wątek dla tych, którzy mają chęć spotkać się z innym forumowiczami podróżującymi po Grecji lub nawet na trasie dojazdowej. Może uda się we wrześniu zorganizować jakiś zlot forumowy na Peloponezie?
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 90/89 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2021-08-22, 21:19
Jestem jak najbardziej za i nawet nie przeciw
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały.
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 265/109 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2021-08-22, 23:14 Re: Spotkania forumowiczów w Grecji
andrzej627 napisał/a:
Zakładam ten wątek dla tych, którzy mają chęć spotkać się z innym forumowiczami podróżującymi po Grecji lub nawet na trasie dojazdowej. Może uda się we wrześniu zorganizować jakiś zlot forumowy na Peloponezie?
Jesteśmy za 3 borowiki/ekipy
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 90/89 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2021-08-24, 14:19
Widzę malinex2 , że mamy trakie same kamperki , to nie przeoczymy siebie
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały.
Twój sprzęt: Dethleffs Trend I 7057 Pomógł: 16 razy Dołączył: 22 Sty 2012 Piwa: 245/177 Skąd: Dębica
Wysłany: 2021-08-28, 21:04
Heja. Pisałem wcześniej o swoich planach ale w skrócie powtórzę.
Wczoraj ok.13 wyjazd z Dębicy i granica Węgry/Srb ok.22 godz. Bez postojów, zakupów bo istotny jrst dla mnie każdy dzień w Grecji i nic po drodze. Autostrada od Koszyc do Miszkolca wydaje się być gotowa więc w przyszłym roku pewno uda się nią pojechać. Przejazd na luzie i granica również. To było Roszke - Horgosz i całość najwyżej 20 minut.
Wg. mnie nie ma sensu jechać na boczne przejścia. Ale powrót tamtędy, nigdy!!! Kolejka na wiele wiele godzin. Nienawidzę tego przejścia i cieszę się, że wracamy przez Bułgarię. Tam nigdy problemów.
Nocleg na granicy, po stronie Srb i od rana końcówka 900km. Super droga, cały czas autostrada, przejścia luz i kultura. Wieczór na plaży tuż przed Leptokarią. Fajne, bezpieczne i nie wadzące nikomu miejsce. Podawałem kiedyś koordynaty.
P.s. Basia nie robi się z wiekiem zgryźliwa. Przeciwnie. Ona nie zmienia się i trzyma fason a zgryźliwa była chyba zawsze. Piszę o niej jak o wieloletniej przyjaciółce choć nigdy nie spotkaliśmy się osobiście.
Może w tym roku ??
Nazwa załogi: Stylevanek Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lip 2015 Piwa: 350/162 Skąd: Francja
Wysłany: 2021-08-28, 22:33
Fajnie, że już jesteście w Grecji.
rakro1 napisał/a:
Basia nie robi się z wiekiem zgryźliwa. Przeciwnie. Ona nie zmienia się i trzyma fason a zgryźliwa była chyba zawsze. Piszę o niej jak o wieloletniej przyjaciółce choć nigdy nie spotkaliśmy się osobiście.
Może w tym roku ??
Za mało Basię chwalimy, więc nie jestem pewien, czy będzie miała ochotę na spotkania forumowe. Liczę jednak na jej poczucie humoru i też mam nadzieję, że uda się zrobić zlot na Peloponezie z udziałem Basi i Zbyszka.
Wysłany: 2021-08-28, 23:10
Widząc, że jest dużo chętnych na taki zlot, to może by już zacząć zastanawiać się nad miejscem i datą. Cytując klasyka, "na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy", proponuję weekend 25/26 września. Miejsce dowolne, wszędzie dojadę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum