Jakie termy w zachodniej części Węgier polecacie. Najlepiej z kampingiem.
Czytałem historyczne posty ale niektóre kampingi są zamknięte jeszcze w końcówce kwietnia. Wiele się też zmieniło po pandemii.
Jadę na 6 dni więc szukam blisko dlatego ta zachodnia część. A może dołożyć 60km i pojechać w "pewne"miejce. Oczekiwania to okolica do pojeżdżenia na rowerze i przyzwoite termy z kampingiem. Dodam że to pierwszy nasz wyjazd na termy na Węgry i chciałbym aby wyszło zachęcająco bo to był mój wybór mocno lobbingowy.
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 332/84 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2022-04-26, 07:12
Jeśli chodzi o zachodnią część Węgier to nie można zapominać o Buk-u.
Sprawdziłem na stronie i wyświetla się informacja o remoncie kempingu.
Można skorzystać z innych kempingów w Buk , ale nie przylegających bezpośrednio do kompleksu.
https://www.bukfurdo.hu/hu/thermal-kemping
Jeśli chodzi o zachodnią część Węgier to nie można zapominać o Buk-u.
Sprawdziłem na stronie i wyświetla się informacja o remoncie kempingu.
Można skorzystać z innych kempingów w Buk , ale nie przylegających bezpośrednio do kompleksu.
https://www.bukfurdo.hu/hu/thermal-kemping
Andrzeju rozważam Buk, dzięki że wspomniałem o tym remoncie.
Twój sprzęt: MB T1 ARNOLD,85r. N126E Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2008 Piwa: 11/1 Skąd: warszawa
Wysłany: 2022-04-26, 07:33
jedziemy w dwie zalogi,mysle ze Bogacs bo Buk niepewny a potem sie zobaczy,ruszamy w piatek po południu z okolic wawy,trasa albo przez Jurgów albo Barwinek,wszystko zalezy od natężenia ruchu w danym czase
_________________ Poloniści nie poprawiajcie mnie,ja i tak się nie nauczę,dysleksja.
jedziemy w dwie zalogi,mysle ze Bogacs bo Buk niepewny a potem sie zobaczy,ruszamy w piatek po południu z okolic wawy,trasa albo przez Jurgów albo Barwinek,wszystko zalezy od natężenia ruchu w danym czase
Twój sprzęt: EuraMobil 555 + Jumper H3L3 (w budowie)
Nazwa załogi: techserwis Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lip 2013 Piwa: 69/30 Skąd: Elbląg
Wysłany: 2022-04-26, 08:20
jarsta0001 napisał/a:
Voku napisał/a:
Połączone z kempingiem które znam to Bogacs i Berekfurdo potem Hajduszoboszlo ale tam trzeba kawałek dojść
Dużo osób pisze o Bogacs że fajne miejsce ale to dla mnie 700 km. Dzięi Voku.
My też wybieramy się w dwie załogi, konkretnie do Bukfardo. Mamy tam ponad 1000km
Ruszamy w czwartek po południu... aby po drodze odwiedzić piwniczki w Egerze.
_________________ pozdrawiam
Robert
PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE...
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 266/109 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2022-04-26, 08:25
Jest otwarty blisko węgierskiej granicy na Słowacji :
https://goo.gl/maps/oMXsRWqbqWqwxSPy8
Mały,kameralny,nad rzeką, bez ścisku,bar i stoliki na wyciągniecie reki ..taki trochę zapomniany prowadzony przez wegiersko/słowacko rodzinę.Czysto,4 małe baseny..byliśmy teraz po świętach.
IMG20220419143808.jpg
Plik ściągnięto 23 raz(y) 1,73 MB
IMG20220419103554.jpg
Plik ściągnięto 25 raz(y) 1,79 MB
IMG20220419143817.jpg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 1,48 MB
IMG20220419092402.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 1,33 MB
IMG20220419092416.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 1,93 MB
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 266/109 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2022-04-26, 12:30
Bim napisał/a:
Ile za 1 dzień?
20€ kamper/2 osob.+ termy do 21ej.
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Twój sprzęt: MB T1 ARNOLD,85r. N126E Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2008 Piwa: 11/1 Skąd: warszawa
Wysłany: 2022-04-26, 14:02
Roberto napisał/a:
jarsta0001 napisał/a:
Voku napisał/a:
Połączone z kempingiem które znam to Bogacs i Berekfurdo potem Hajduszoboszlo ale tam trzeba kawałek dojść
Dużo osób pisze o Bogacs że fajne miejsce ale to dla mnie 700 km. Dzięi Voku.
My też wybieramy się w dwie załogi, konkretnie do Bukfardo. Mamy tam ponad 1000km
Ruszamy w czwartek po południu... aby po drodze odwiedzić piwniczki w Egerze.
moze poczekacie na nas w Eger ,dobijemy ok soboty i ruszymy razem?
_________________ Poloniści nie poprawiajcie mnie,ja i tak się nie nauczę,dysleksja.
Jest otwarty blisko węgierskiej granicy na Słowacji :
https://goo.gl/maps/oMXsRWqbqWqwxSPy8
Mały,kameralny,nad rzeką, bez ścisku,bar i stoliki na wyciągniecie reki ..taki trochę zapomniany prowadzony przez wegiersko/słowacko rodzinę.Czysto,4 małe baseny..byliśmy teraz po świętach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum