|
|
Przekażnik kierunkowskazów Peugot J5 Adria |
Autor |
Wiadomość |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2024-04-26, 15:00 Przekażnik kierunkowskazów Peugot J5 Adria
|
|
|
Witam czy ttoś z szanownych Kolegów mógłby sprawdzić u siebie jaki ma typ przerywaczy z iloma nóżkami i symbol.
Mój dokonał żywota w Grecji grzał się i zawieszał co skutkowało brakiem kierunków.
Po trasie zmuszony byłem wymieńić na inny elektryk coś tam podrutował i wstawił mi z trzema nóżkami
Mam kierunkowskazy w kamperze natomiast nie mamwidoczności na na desce czy mam włączone brak migania kontrolek.
Szukam orginału |
|
|
|
 |
jackdruid
trochę już popisał
Twój sprzęt: Peugeot J5 AUTOSTAR
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Kwi 2022 Postawił 5 piw(a) Skąd: opolskie
|
Wysłany: 2024-04-28, 07:59 Re: Przekażnik kierunkowskazów Peugot J5 Adria
|
|
|
Bim napisał/a: | Witam czy ttoś z szanownych Kolegów mógłby sprawdzić u siebie jaki ma typ przerywaczy z iloma nóżkami i symbol.
Mój dokonał żywota w Grecji grzał się i zawieszał co skutkowało brakiem kierunków.
Po trasie zmuszony byłem wymieńić na inny elektryk coś tam podrutował i wstawił mi z trzema nóżkami
Mam kierunkowskazy w kamperze natomiast nie mamwidoczności na na desce czy mam włączone brak migania kontrolek.
Szukam orginału |
Witam , nie wiem , czy w moim Peugeocie jest oryginał ( chociaż jest sprowadzony bezpośrednio z Francji ),ale u mnie wstawiony jest przerywacz jak na zdjęciu . Ma trzy nózki i wszystko działa ok. |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2024-04-29, 17:04
|
|
|
jackdruid napisał/a: | Ma trzy nózki i wszystko działa ok. |
A jaki ma symbol? |
|
|
|
 |
jackdruid
trochę już popisał
|
|
|
|
 |
jackdruid
trochę już popisał
|
Wysłany: 2024-04-29, 18:35
|
|
|
Bim napisał/a: | jackdruid napisał/a: | Ma trzy nózki i wszystko działa ok. |
A jaki ma symbol? |
A poza tym kwestia ilości nóżek jest tylko wtórna , gdyż najważniejsze jest podłaczenie kontrolki do przerywacza . Najczęściej jest tak ,że przy dwunóżkowych kontrolka zaświeca się razem z kierunkowskazami , a przy trzynózkowym masa przerywacza idzie przez kontrolkę , więc świeci naprzemiennie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|