Wysłany: 2025-01-12, 23:45 Re: Zimą do Krakowa - 1 osobowy kamper
pionier01 napisał/a:
śmieszy mnie ktoś nazywa takie coś kamperem. Gdzie masz łazienkę, toaletę itp?
Równie dobrze możesz sobie kupić passata kombi, złozyć fotele i przespać sie w śpiworze. Nie neguję takiego wypoczynku - tylko nie pisz, że masz kampera.
Twój sprzęt: LMC Liberty 570s 1997
Nazwa załogi: 4 facetów i jedna dziewczyna
Wysłany: 2025-01-13, 00:03 Re: Zimą do Krakowa - 1 osobowy kamper
Robert-4 napisał/a:
pionier01 napisał/a:
śmieszy mnie ktoś nazywa takie coś kamperem. Gdzie masz łazienkę, toaletę itp?
Równie dobrze możesz sobie kupić passata kombi, złozyć fotele i przespać sie w śpiworze. Nie neguję takiego wypoczynku - tylko nie pisz, że masz kampera.
Jest toaleta jest i wanna. Nie oglądałeś odcinka z zakończenia prac. W tym samochodzie jedna osoba może funkcjonować bez problemu. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
Jeszcze raz - fajnie, że podrużujesz. Nie pisz jednak o kamperze, to tak jakbyś kupił sobie drona i nagrywał film o podróżach kosmicznych Twój film na YT z takim tytułem odbieram jako nabijanie sobie popularności.
A mnie interesuje tylko jedna rzecz...jak się wykąpałeś po całym dniu zwiedzania???
Albo chociaż umyłeś??
Bo o wypróżnianiu to wiadomo, przemilczamy, faceci idą w krzaki....
To tak odnośnie nazwy.....kamper!
Jeszcze raz - fajnie, że podrużujesz. Nie pisz jednak o kamperze, to tak jakbyś kupił sobie drona i nagrywał film o podróżach kosmicznych Twój film na YT z takim tytułem odbieram jako nabijanie sobie popularności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum