Twój sprzęt: Roller team Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2023 Piwa: 49/51 Skąd: Oborniki Wlkp
Wysłany: 2025-03-09, 22:21
MILUŚ napisał/a:
A widzisz......za wcześnie ; bo o parku i wyjeździe jest od ~ 8:00 minuty
Może i tak, strata jednak nie dla mnie a dla prowadzącego kanał, Ja już jego wypocin nie będę oglądał, szkoda czasu. Tak to jest jak ktoś na siłę chce coś pokazać ale mu nie wychodzi i chce z oglądających zrobić ..... Jak dla mnie "wyjazd do Parku" to wyjazd do parku a nie jakies bzdury które mnnie poprostu nie interesują. Prowadzący w ten sposób traci oglądających ponieważ ja nie obejrzałem o parku, a kto inny co by go interesowało ocieplenie nie zobaczy o ociepleniu, ach szkoda czasu, podejrzewam że i tak nie zrozumie.
Może i tak, strata jednak nie dla mnie a dla prowadzącego kanał, Ja już jego wypocin nie będę oglądał, szkoda czasu. Tak to jest jak ktoś na siłę chce coś pokazać ale mu nie wychodzi i chce z oglądających zrobić ..... Jak dla mnie "wyjazd do Parku" to wyjazd do parku a nie jakies bzdury które mnnie poprostu nie interesują. Prowadzący w ten sposób traci oglądających ponieważ ja nie obejrzałem o parku, a kto inny co by go interesowało ocieplenie nie zobaczy o ociepleniu, ach szkoda czasu, podejrzewam że i tak nie zrozumie.
Nie zrozumie. Robi to dla oglądalności, a jego kamper to jak z koziej d..y trąba. Jeszcze raz napiszę mam drona i zaczne robić filmy o podboju kosmosu. A kombatant sławek może mnie cmoknąć
Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki Pomógł: 28 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 240/602 Skąd: z głębokiego buszu
Wysłany: 2025-03-09, 23:38
Robert-4 napisał/a:
Jeszcze raz napiszę mam drona i zaczne robić filmy o podboju kosmosu.
To nie pisz tylko zacznij w końcu robić te filmy "o podboju kosmosu" i pamiętaj jak będziesz ""deorbitował" swojego drona to trajektorię wylicz tak bliżej północy Polski, a nie południa
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
Twój sprzęt: LMC Liberty 570s 1997
Nazwa załogi: 4 facetów i jedna dziewczyna
Wysłany: 2025-03-10, 05:25
Robert-4 napisał/a:
peja76 napisał/a:
MILUŚ napisał/a:
Nie zrozumie. Robi to dla oglądalności, a jego kamper to jak z koziej d..y trąba. Jeszcze raz napiszę mam drona i zaczne robić filmy o podboju kosmosu. A kombatant sławek może mnie cmoknąć
Jak dobrze rozumiem masz wspaniałego kampera lepszego od mojego, który według Ciebie jest cytuję: "z koziej d..y trąba". Nagraj więc filmik o Twoim i pokaż szerokiej publiczności. Chętnie zobaczę Twoje cudo.
Twój sprzęt: LMC Liberty 570s 1997
Nazwa załogi: 4 facetów i jedna dziewczyna
Wysłany: 2025-03-10, 05:28
peja76 napisał/a:
MILUŚ napisał/a:
Zachęcam Cię serdecznie abyś już nie oglądał moich filmików. Jeśli odważysz się i będziesz na tyle inteligentny aby nagrać swój filmik o czymkolwiek wystaw go i poinformuj mnie o tym fakcie. Chętnie zobaczę jak profesjonalista robi takie filmiki. Może czegoś się nauczę.
Zachęcam Cię serdecznie abyś już nie oglądał moich filmików. Jeśli odważysz się i będziesz na tyle inteligentny aby nagrać swój filmik o czymkolwiek wystaw go i poinformuj mnie o tym fakcie. Chętnie zobaczę jak profesjonalista robi takie filmiki. Może czegoś się nauczę.
aha... czyli przejawem inteligencji jest... nagranie filmiku. No to już wiem dlaczego świat pełen jest filmików o niczym. Tak to ludziska sobie wystawiają laurki swojej "inteligencji", zawsze przecież lepiej być inteligentnym
Zwyczajnie, jesli czegos nie potrafisz to najpierw się NAUCZ, potem zrób dobrze a dopiero potem chwal dziełem.
_________________ Norbert J. Zbróg
świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
W czasach kiedy nie było internetu, tylko najbliższa rodzina wiedziała, że ma debila.
Teraz każdy może sam się zareklamować i poinformować świat o swoim istnieniu
Twój sprzęt: MCLOUIS 252, MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 198/107 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-03-10, 14:31
Grubo lecicie po koledze z forum, jak by nie było.
bert, gdyby wszyscy tak robili, jak radzisz to nie wiem, gdzie bylibyśmy teraz, ale na pewno ileś lat do tyłu.
Dzięki tym wszystkim , którzy próbowali, nie znając efektu swoich eksperymentów, mamy to co mamy.
A ilu z nich poległo przy tym próbowaniu ...
Czuję się trochę winny, bo coś tam doradzałem koledze pionier01 po wcześniejszym filmie.
Mam nadzieję, że to nie przeze mnie
_________________ Staram się, jak mogę.
Gdy nie mogę, to przestaję się starać.
Twój sprzęt: Eura Mobil PT 696 EB Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Cze 2014 Piwa: 14/5 Skąd: Wyszków
Wysłany: 2025-03-10, 16:05
pionier01 - nie przejmuj się . Nagrywaj dalej . Mnie się coś w tych filmach podobało . Innym nie podobało . To normalne . Co mi się w nich podobało ? Chyba Twój entuzjazm do życia a nie ciągłe jęczenie - jakie życie jest smutne . Szczegółnie gdy się z domu nie wychodzi .
Kręć i wysyłaj. Mam pewne uwagi ,ale sama idea jest mi bliska. Hejterzy w dzisiejszych czasach są normalnością ,dlatego pisz dla tych ,co rozumieją ranny spacer po lesie.
_________________ Praca jest najgorszą formą spędzania wolnego czasu....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum