Za kilka dni wyruszam na Sardynię. Szukam przeprawy promowej. Zainteresowanych informuje,
że najniższe ceny widzę w Grimaldi Lines (Livorno-Olbia). Po wpisaniu kodu promocyjnego SENIOR, dla tych którzy ukończyli 60 lat jest 20 % rabatu na bilet, kabinę i kampera.
Twój sprzęt: Ford RIMOR;Reanult RAPIDO 7410R;Hymer Eriba
Nazwa załogi: Strażacy
Wysłany: 2025-04-08, 12:29
Też płynąłem tymi liniami raczej nie mam zastrzeżeń. Tylko w Livorno troszkę problemu bo inaczej pokazują googole gdzie zajechać na prom a rzeczywistość okazuje się inna i po zaczerpnięciu języka trzeba było jechać gdzie indziej tz. w inne miejsce tam gdzie cumuje prom Grimaldi.
Jak będziesz płynął w nocy to będziesz miał czas aby to ogarnąć i dobrze zajechać.
Szerokość i powodzenia. Warto piękna wyspa, a plaże super ale nie na tą pogodę.
Wracam z dwutygodniowego pobytu na Sardynii, czekam na prom. Pobyt udany, pogoda super, miejsca postojowe bezpłatne dostępne. Z serwisem kampera trochę gorzej ale do opanowania. Najlepsze i najbardziej malownicze miejce na filmie. Spędziłem tam trzy noce. POLECAM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum