Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprzedam kampera Concorde Credo Action 891M
Autor Wiadomość
Mahawatar 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Concorde Credo Action 891M
Nazwa załogi: Koala team
Piwa: 1/1
Wysłany: 2025-05-27, 11:45   Sprzedam kampera Concorde Credo Action 891M

Dzień dobry.

Po dwunastu latach nadszedł niestety czas zakończenia rodzinnych wyjazdów kamperowych. Dzieci wyrosły, mają swoje towarzystwo i już nie chcą z nami jeździć, a nam samym po tylu latach jakoś smutno bez nich. Poza tym zrobiło się nieco ciasno. Jeszcze tylko w czerwcu krótki wypad we dwójkę z synem do Szwecji i to tyle. W związku z tym chyba czas się rozstać z naszym kamperem, bo trzymanie go tylko po to by raz na dwa lata lub rzadziej wyskoczyć gdzieś na weekend staje się niecelowe.

Tego posta zamieszczam tutaj by wysondować czy taki kamper jak nasz wzbudzi w ogóle jakiekolwiek zainteresowanie. Zdaję sobie sprawę, że jest on duży i drogi jak na polskie warunki. Ale jest też naprawdę luksusowy i bardzo dobrze utrzymany. Zawsze o niego dbaliśmy, pielęgnowaliśmy, był garażowany i tylko my go używaliśmy. Kupiliśmy go prosto z salonu producenta w Niemczech w 2012 roku, a odebraliśmy i zaczęliśmy używać wiosną 2013 roku. Do tej pory przejechaliśmy nim niecałe 61000 kilometrów. W zeszłym roku dostał komplet nowych opon, w kwietniu przeszedł przegląd olejowy i zostało wymienionych kilka elementów, które po prostu się zestarzały (między innymi akumulator samochodu). Ma też nową przednią szybę bo w czasie ferii zimowych oberwaliśmy kamieniem w Hiszpanii. Na wszystko mam faktury. W ogóle od początku był regularnie serwisowany i była sprawdzana szczelność w fabryce w Niemczech. Więcej mogę opowiedzieć przez telefon (602 211739) lub mailowo (mahawatar(at)gmail.com).

Spróbuję teraz wrzucić kilka zdjęć wnętrza zrobionych rano po sprzątaniu przed wyjazdem do Szwecji, a jutro bądź wieczorem obfotografuję go z zewnątrz, bo teraz jest w myjni.

Tak jak pisałem powyżej - ciekaw jestem czy kogoś ten kamper zainteresuje. Na razie jeszcze nie przemyślałem ceny i nie chcę nikogo przestraszyć, więc poczekam z jej podaniem tutaj, ale gdyby ktoś chciał znać chociaż w jakim obszarze się poruszamy, to proszę dzwonić.

Jeśli ktoś z Was się do mnie odezwie ze szczegółowymi pytaniami, to będę odpowiedzi na nie również tutaj dodawał by nie musieć każdemu z osobna odpowiadać.

Kampera można zobaczyć w Rybniku.

01.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 212,96 KB

02.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 405,51 KB

03.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 339,29 KB

04.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 291,43 KB

05.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 291,53 KB

06.jpg